Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2022, 18:30
Čas čítania 2:41
Dominik Vetrák

Netflix odhalil dátum vydania 3. série Zaklínača a vydal trailery pre svoje najočakávanejšie filmy a seriály na najbližší rok

Netflix odhalil dátum vydania 3. série Zaklínača a vydal trailery pre svoje najočakávanejšie filmy a seriály na najbližší rok
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BRIDGERTON LUPIN NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX SERIÁLY SHADOW AND BONE
Uložiť Uložené

Netflix vydal počas svojej každoročnej udalosti TUDUM trailery pre mnohé milované seriály a odhalil aj filmové novinky s Jamiem Foxxom či Gal Gadotovou.

Každoročná udalosť Tudum od Netflixu prebehla aj tento víkend, vďaka čomu sme mali možnosť pozrieť si trailery, teasery a nové zábery z očakávaných seriálov a filmov. Ak niektorý film či seriál nemá dátum vydania, platí, že ich uvidíme v priebehu roka 2023, veľmi pravdepodobne už v jeho prvej polovici. 

Odporúčané
Kto sa stane kráľom v House of the Dragon? Takto sa skončí seriál podľa kníh Kto sa stane kráľom v House of the Dragon? Takto sa skončí seriál podľa kníh 25. septembra 2022, 14:30

4. séria krimi seriálu You dorazí v dvoch častiach. Prvú polovicu budeš môcť streamovať 10. februára 2023, zvyšok častí zase 10. marca 2023. Dej sa posunie vpred výrazným spôsobom, keď zachytí Joeov nový život v Londýne.

Netflix ukázal aj 3. sériu kriminálneho seriálu Lupin. Vôbec však nešpecifikoval, kedy sa dočkáme premiéry. V debutových záberoch nižšie môžeš vidieť akčné scény a nové krádeže.

Dátum vydania nedostala ani 2. séria obľúbeného fantasy seriálu Shadow and Bone. Jeho tvorcovia nám aspoň ukázali celkom prvé zábery pozostávajúce z pohľadu na hlavné a vedľajšie postavy a ich činnosť po skončení prvej série. 

3. séria Zaklínača dorazí na Netflix niekedy v lete 2023. Seriál The Witcher: Blood Origin zobrazí konjunkciu sfér, keď sa navždy spojili svety ľudí, príšer a iných nadprirodzených bytostí. Netflix premiéru naplánoval na 25. december 2022. 

Witcher
Zdroj: Netflix

Svet Bridgertonu sa rozrastie o prequelový seriál s názvom Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Ako už názov napovedá, dej sa zameria na kráľovnú Charlotte ešte predtým, než sa vôbec stala kráľovnou. Charlotte si zahrá India Amarteifi. 

Fanúšikovia seriálu Manifest sú zrejme stále vďační Netflixu za to, že ho zachránil. Seriál pôvodne vysielala televízna stanica NBC, ktorá ho však zrušila po 3 z celkových 6 plánovaných sérií. Netflix seriál prevzal a dovolil tvorcom príbeh uzatvoriť v posledných 20 epizódach. Štvrtá a posledná séria teda bude posledná, ale bude mať veľký počet epizód. Prvú desiatku nových častí uvidíme na Netflixe už 4. novembra 2022.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Diváci sa konečne dozvedia, čo sa stalo s lietadlom, ktoré zmizlo bez stopy počas letu a pristálo až po 5 rokoch. Nikto však nevie, kde sa lietadlo nachádzalo 5 rokov a ako je možné, že jeho cestujúci za ten čas nezostarli ani o deň. Nižšie si môžeš pozrieť plnohodnotný trailer na štvrtú sériu. 

Netflix sa popýšil aj úvodným pohľadom na špionážny triler Heart of Stone, v ktorom bude hrať hlavnú rolu Gal Gadot

Nechýbali ani prvé zábery na Extraction 2 s Chrisom Hemsworthom. Pokračovanie akčného hitu vyzerá fantasticky. Ak sa ti páčila jednotka, zrejme ťa poteší, že dvojka je z hľadiska akcie ešte ambicióznejšia. Presvedč sa sám videom zo samotného nakrúcania.

3. séria populárneho seriáli Emily in Paris dorazí na Netflix 21. decembra 2022.

8-dielny seriál Wednesday od režiséra Tima Burtona uvidíme už 23. novembra 2022. Hlavnú postavu Wednesday z rodiny Addamsovcov si zahrala Jenna Ortega (Scream 5), ktorá zobrazí jej tínedžerskú verziu. 

Jennifer Lopez si zahrá nájomnú vrahyňu v snímke Mother. Bude v nej musieť vyjsť z ústrania, aby ochránila svoju dcéru pred smrteľným nebezpečím. Film uvidíme niekedy v máji 2023. 

The Watcher je nový kriminálny seriál, v ktorom budú postavy vyšetrovať záhadnú vraždu. Vrahom je pritom jeden z nich. Hlavné roly stvárnili Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge či Margo Martindale. Seriál vyjde 13. októbra. 

Druhá séria podareného seriálu Vikings: Valhalla by mala na Netflix doraziť začiatkom roka 2023. Dovtedy si uži krátku scénu zachytávajúcu súboje medzi Vikingami. 

They Cloned Tyrone je sci-fi komédia s Johnom Boyegom, Jamiem Foxxom, Teyonah Parrisovou a J. Alphonse Nicholsonom premiérujúca 30. decembra 2022. Je to jeden z lepšie vyzerajúcich filmov od Netflixu s potenciálom stať sa niečím lepším než ďalšou céčkovou akčnou jednohubkou, ktorých produkujú desiatky. 

Pokračovanie krimi snímky Knives Out s názvom Glass Onion: A Knives Out Mystery vyjde na Netflixe už 23. decembra. Nižšie si môžeš pozrieť prvú, neprerušovanú scénu z filmu.

Scenárista a režisér Guillermo del Toro ťa prevedie zákulisím svojho stop-motion animáku Pinocchio, ktorý vyjde už 9. decembra. 

Finálna séria kriminálnej čiernohumornej komédie Dead to Me dorazí 17. novembra. 

Na záver tu máme teaser trailer pre 3. sériu Outer Banks s premiérou naplánovanou niekedy na budúci rok. 

Okrem toho sme ti ukázali aj prvé zábery z 5. série The Crown o kráľovskej rodine či debutový trailer na detektívnu komédiu Enola Holmes 2 s Millie Bobby Brownovou a Henrym Cavillom.

Domov
Zdieľať
Diskusia