Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
25. septembra 2022, 10:38
Čas čítania 0:58

Rozvodová vojna medzi princeznou Dianou a princom Charlesom. Nová séria The Crown príde na Netflix už začiatkom novembra

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené
Rozvodová vojna medzi princeznou Dianou a princom Charlesom. Nová séria The Crown príde na Netflix už začiatkom novembra
Zdroj: Netflix

V piatej sérii obľúbeného seriálu diváci uvidia posledné fázy života princeznej Diany.

Milovníci seriálu The Crown sa môžu tešiť na novú sériu už 9. novembra. Spoločnosť Netflix ohlásila príchod 5. série, v ktorej sa rozpúta vojna medzi princeznou Dianou a princom Charlesom, na svojej tradičnej konferencii TUDUM, kde verejnosti prezradila množstvo dlho očakávaných detailov o obľúbených seriáloch a filmoch, informuje Collider.

V piatej sérii The Crown sa podľa zverejneného teaseru princezná Diana, ktorú si zahrala Elizabeth Debicki a princ Charles, ktorého stvárnil Dominic West, pripravujú na vyvrcholenie rozvodového konania. Obaja sa v tridsaťsekundovej upútavke chystajú na interview pre britské televízie, z ktorých chce každý vyjsť ako ten, čo má na rozpade vzťahu menší podiel.

Zábery ukazujú nervóznu Dianu naprávajúcu si účes, zatiaľ čo Charlesovi od stresu myká tvárou. Odrazu sa na obrazovke objavujú slová, ktoré najviac charakterizujú súčasný vzťah princeznej s princom – „otvorená vojna“ či „zničené manželstvo“. Obaja sa podľa upútavky budú snažiť britskej verejnosti ukázať, komu majú ľudia fandiť aj za cenu podrazov.

23. apríla 2024, 14:30 Čas čítania 4:10 Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur

Prichádzajúca piata séria seriálu The Crown sa bude zameriavať práve na rozpad vzťahu princeznej Diany a princa Charlesa, ale aj posledné mesiace Dianinho života pred jej tragickou smrťou v roku 1997.

V tejto sérii stvárni kráľovnú Alžbetu herečka Imelda Staunton, Jonathan Pryce si zahrá princa Philipa a Lesley Manville kráľovninu sestru princeznú Margaret.

Domov
Zdieľať
Diskusia