Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
25. septembra 2022 o 17:58
Čas čítania 0:38

Millie Bobby Brown a Henry Cavill sa vracajú ako detektívi vo filme Enola Holmes 2. Dôvtipná tínedžerka si otvára vlastnú agentúru

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Millie Bobby Brown a Henry Cavill sa vracajú ako detektívi vo filme Enola Holmes 2. Dôvtipná tínedžerka si otvára vlastnú agentúru
Zdroj: Netflix

Súrodenecká dvojica detektívov bude mať pred sebou nové výzvy.

Tínedžerská detektívka Enola Holmes sa vracia na scénu a v Londýne si chce otvoriť vlastnú agentúru súkromnej detektívky, informuje Collider.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na nové dobrodružstvá mladej sestry Sherlocka Holmesa, pretože Netflix na svojej konferencii TUDUM predstavil nový trailer, v ktorom hviezdi herečka Millie Bobby Brown ako mladá detektívka.

Konkurovať jej však bude práve brat Sherlock stvárnený Henrym Cavillom. V pokračovaní sa vráti aj Helena Bonham Carter ako matka obidvoch detektívov Eudoria.

Z traileru môžeme vidieť, že pre Enolu nebude jednoduché vybudovať reputáciu svojej novej detektívnej agentúry, pretože jej podnikateľský plán bude komplikovať nielen Sherlock, ale aj ťažkosti vo vyšetrovaní. Hľadať bude musieť nezvestnú sestru mladej ženy, čo jej podľa traileru konečne prinesie prvé úspechy.

Domov
Zdieľať
Diskusia