Je to neuveriteľné, ale až v poradí 94. epizóda Podgastu je vôbec prvá, ktorá sa venuje jednému z Čojeho najobľúbenejších jedál – pizzi.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Ako im napadlo robiť najtradičnejšiu neapolskú pizzu vo foodtrucku.
- Prečo má naozajstná neapolská pizza obsahovať pľuzgiere spáleného supertenkého cesta.
- Ako sa má neapolská pizza vlastne jesť.
Neapolna je bratislavský foodtruck, ktorý robí neapolskú pizzu na Poľnej ulici. Tradičnú, a pritom streetfoodovú, v macherskej peci, a pritom vo foodtrucku. Za týmto aj na svetové pomery vcelku pozoruhodným podnikom stoja Milan a Adam, ktorí si v Čojeho Podgaste odbili svoj prvý rozhovor „pre médiá“ vôbec.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.