Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
8. septembra 2022, 10:30
Čas čítania 0:42
Matej Ohrablo Čoje

Neapolna: Robíme aj pizzu pre deti s klasickou šunkou, ale kukuricu na ňu nedávame

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Je to neuveriteľné, ale až v poradí 94. epizóda Podgastu je vôbec prvá, ktorá sa venuje jednému z Čojeho najobľúbenejších jedál – pizzi.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako im napadlo robiť najtradičnejšiu neapolskú pizzu vo foodtrucku.
  • Prečo má naozajstná neapolská pizza obsahovať pľuzgiere spáleného supertenkého cesta.
  • Ako sa má neapolská pizza vlastne jesť.

Neapolna je bratislavský foodtruck, ktorý robí neapolskú pizzu na Poľnej ulici. Tradičnú, a pritom streetfoodovú, v macherskej peci, a pritom vo foodtrucku. Za týmto aj na svetové pomery vcelku pozoruhodným podnikom stoja Milan a Adam, ktorí si v Čojeho Podgaste odbili svoj prvý rozhovor „pre médiá“ vôbec.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia