Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2022, 12:29
Čas čítania 0:24
Dominik Vetrák

Daniel Radcliffe je Weird Al Yankovic a má sex s Madonnou. V bláznivej komédii paroduje hudobné biografie

Daniel Radcliffe je Weird Al Yankovic a má sex s Madonnou. V bláznivej komédii paroduje hudobné biografie
Zdroj: Roku Channel
FILMY A SERIÁLY WEIRD: THE AL YANKOVIC STORY
Uložiť Uložené

Sleduj debutový trailer na komédiu Weird: The Al Yankovic Story s Danielom Radcliffeom.

Streamovacia platforma Roku vydala debutový trailer na komédiu Weird: The Al Yankovic Story. Daniel Radcliffe v nej hrá slávneho muzikanta Ala Yankovica. S prezývkou Weird Al parodoval slávne osobnosti ako napríklad Eminema, Michaela Jacksona či Madonnu.

Odporúčané
KVÍZ: Dokáž, že si filmový expert. Všetci poznáme ich tváre, ale mená týchto hercov sú pre väčšinu záhadou. KVÍZ: Dokáž, že si filmový expert. Všetci poznáme ich tváre, ale mená týchto hercov sú pre väčšinu záhadou. 26. augusta 2022, 15:30

Sexuálny pomer s ňou nikdy nemal, no tento film nebude biografiou a niektoré veci si jeho tvorcovia úplne vymysleli, respektíve ich parodovali, takže v ňom budú mať vzťah. Madonnu si zahrá Evan Rachel Wood.

Scenár okrem režiséra Erica Appela napísal aj samotný Weird Al Yankovic. Natáčanie snímky, ktorá má parodovať klasické biografické filmy o slávnych hudobníkov, trvalo len 18 dní. Premiéra sa uskutoční 4. novembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia