Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2022, 13:52
Čas čítania 0:44
Jakub Paulík

Armie Hammer: Som 100 % kanibal a chcem ťa zjesť, písal expartnerke. Dokument rozoberá obvinenia voči hercovi

FILMY A SERIÁLY ARNIE HAMMER HOUSE OF HAMMER KANIBALIZMUS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

House of Hammer divákom ukáže nielen zákutia života Arnieho Hammera, ale aj jeho rodiny.

Herec Armie Hammer, ktorý chcel podľa výpovedí jeho bývalých partneriek jesť ľudské mäso, vraj pochádza z rodiny s temnou minulosťou. O živote Hammerovcov sa v novom dokumente rozpovedala hercova teta Casey. Tá tvrdí, že ju jej otec v mladosti znásilňoval.

Temne ladená upútavka k dokumentu House of Hammer poukazuje aj na to, ako sa hviezda filmu Call Me By Your Name spočiatku správala k svojim partnerkám s veľkou noblesou. Neskôr sa však odhalilo jeho druhé ja. 

V jednej zo správ expartnerke Courtney Vucekovich Armie Hammerovej napísal, že je „100 % kanibal a chce ju zjesť“. V inom prípade ženu nedobrovoľne zviazal. S podobnými hrozivými skúsenosťami o Hammerovi prišli na políciu a do dokumentárnej série vypovedať ďalšie ženy.

35-ročný Armie Hammer v roku 2017 v romantickej dráme Call Me By Your Name po boku Timothée Chalameta stvárnil jednu z hlavných postáv. Za rolu bol nominovaný na Zlatý glóbus. Jeho kariéra však začala veľmi rýchlo upadať.

Magazínu Variety sa podarilo zistiť, že Hammer vyčerpal svoje finančné zálohy a pracuje v hoteli. Obvinenia voči hercovi ho pripravili o mnohé pripravované projekty ako Shotgun Wedding, Billion Dollar Spy či seriál The Offer.

Domov
Zdieľať
Diskusia