Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2022, 12:14
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

Triangle of Sadness zožal v Cannes standing ovation. Zábavná plavba s kapitánom alkoholikom skončí stroskotaním

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA TRIANGLE OF SADNESS
Uložiť Uložené

Woody Harrelson sa, zdá sa, ukázal v skvelej forme a jeho postavu mu veríme už len z prvých záberov.

Ako to asi vyzerá, keď sa dvojica modelov ocitne na luxusnej lodi s boháčmi a ich plavidlo neočakávane stroskotá? Na túto otázku odpovedá dramédia Triangle of Sadness, ktorá na slávnom festivale v Cannes zožala standing ovation a získala ocenenie Zlatá palma, uvádza Collider.

Podľa zábavne pôsobiacej prvej upútavky sa diváci budú môcť na lodi stretnúť so širokým spektrom postáv. Od ruského oligarchu predávajúceho exkrementy cez svojskú posádku s kapitánom alkoholikom až po upratovačku, ktorá bude napriek svojej nižšej kvalifikácii po stroskotaní lode veľmi užitočná – ako jediná totiž dokáže chytať ryby.

Réžiu filmu a scenár mal na starosti 48-ročný švédsky tvorca, ktorý v roku 2017 natočil dramédiu The Square. Tá podobne ako jeho novinka získala Zlatú palmu a bola nominovaná aj na Oscara.

Vo filme si zahrali herci, ako Harris Dickinson, Charlbi Dean Krieková, Zlatko Burić či Woody Harrelson, ktorý stvárnil spomínaného kapitána so záľubou v alkoholické nápoje. Slovenská premiéra je plánovaná na 29. septembra 2022.

Anketa:
Pôjdeš na Triangle of Sadness do kina?
Určite áno.
Zvážim to.
Nie.
Určite áno.
42 %
Zvážim to.
36 %
Nie.
23 %
Domov
Zdieľať
Diskusia