Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. júla 2022, 18:26
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

Ana de Armas je v novinke od Netflixu Marilyn Monroe. Fanúšikom ponúka očarujúce úsmevy, vnútorne však trpí

FILMY A SERIÁLY BLONDE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Na Netflixe budeme môcť film vidieť už v septembri.

Životopisná dráma Blonde zameraná na život Marilyn Monroe sa odhaľuje v plnohodnotnom traileri. V upútavke môžeme vidieť, ako si Marilyn nacvičovala svoje úsmevy, stvárnila niektoré zo známych rolí, ale zároveň trpela pre obrovskú slávu a tlak.

Film od režiséra a scenáristu Andrewa Dominika (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) vychádza z knižnej predlohy spisovateľky Joyce Carol Oates. V traileri sa okrem predstaviteľky hlavnej hrdinky Any de Armas objavuje aj Adrian Brody, ktorý si vo filme zahral Arthura Millera, manžela Marilyn Monroe. 4. augusta ubehne dlhých šesťdesiat rokov od jej neobjasnenej smrti.

Anketa:
Páči sa ti Ana de Armas ako Marilyn Monroe?
Áno, je skvelá.
Môže byť.
Nie, nehodí sa na túto rolu.
Áno, je skvelá.
78 %
Môže byť.
17 %
Nie, nehodí sa na túto rolu.
5 %

Okrem menovanej dvojice si vo filme zahrali herci ako Bobby Cannavale, Julianne Nicholson, Xavier Samuel, Lucy DeVito, Sara Paxton či Garret Dillahunt. Blonde bude na Netflixe dostupný od 23. septembra 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia