Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2022, 11:30
Čas čítania 2:36
Richard Balog

Najlepšie outfity, ktoré Camila Coelho ukázala počas tehotenstva

Najlepšie outfity, ktoré Camila Coelho ukázala počas tehotenstva
Zdroj: Instagram/@camilacoelho
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Brazílska hviezda sociálnych sietí predvádza svieže módne kombinácie aj s tehotenským bruškom. Problém nemá s odhalenými krivkami ani s úzkymi strihmi.

Camila Coelho patrí medzi najznámejšie módne influencerky s takmer desiatimi miliónmi sledovateľov na Instagrame a na módu nezanevrela ani v priebehu tehotenstva, počas ktorého pravidelne pridáva fotografie outfitov. 

Brazílska hviezda zostala verná svojmu štýlu a predvádza svieže kombinácie. Problém nemá s odhalenými krivkami ani s úzkymi strihmi. Výsledkom sú atraktívne outfity, v ktorých možno nájdeš inšpiráciu aj v prípade, že neočakávaš bábätko. Coelho je módna ikona a zábery nižšie sú jasným dôkazom. 

Tehotenskú módu si naplno užívala aj Rihanna, keď ovládla ulice New Yorku, Milána a Paríža počas týždňov módy v úvode roku, čo sme zhrnuli v článku

Odporúčané
Dlhé rifľové šortky sú módnym trendom pre všetky ženy  Dlhé rifľové šortky sú módnym trendom pre všetky ženy 20. júla 2022, 10:30

Letná kombinácia, ktorú zvládneš ľavou zadnou aj ty. Coelho zladila krátke čierne šaty s nadrozmerným sakom, s výraznou žltou kabelkou do ruky a s bežeckými teniskami v retro štýle od značky Jimmy Choo. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Jemná kombinácia modelov z poslednej kolekcie od módneho domu Fendi, ktorej dominujú výrazné kabelky Peekaboo v dvoch veľkostiach. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Prvý zo série odvážnych outfitov, v ktorom Camila Coelho odhalila svoje tehotenské bruško. Budúca mama stavila na kombináciu voľných nohavíc s asymetrickým vrchným dielom vo výraznej tyrkysovej farbe.

Domov
Zdieľať
Diskusia