Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. marca 2022, 17:30
Čas čítania 1:42
Richard Balog

Tehotná Rihanna bola hviezdou posledných týždňov módy. Striedala jeden vyzývavý outfit za druhým

Tehotná Rihanna bola hviezdou posledných týždňov módy. Striedala jeden vyzývavý outfit za druhým
Zdroj: Vianney Le Caer/Invision/AP
MÓDA MÓDA REFRESHER RIHANNA
Uložiť Uložené

34-ročná superstar odhalila svoje telo takmer v plnej kráse.

Rihanna si módu naplno užíva aj počas tehotenstva. Dôkazom bol už outfit, v ktorom oznámila, že s raperom A$AP Rockym očakávajú príchod dieťaťa. 

34-ročná superstar v nastolenom trende pokračovala celý február a vyvrcholením boli outfity z posledných týždňov módy v európskych metropolách, keď bola hviezdou v prvých radoch. Rihanna sa počas prehliadok značiek Gucci, Off-White™ či Dior predviedla v modeloch, v ktorých odhalila nielen tehotenské brucho, ale aj takmer všetky intímne partie. 

Odporúčané
Toto sú najzaujímavejšie módne značky z Ukrajiny. Vo svojom šatníku ich majú Bella Hadid alebo Dua Lipa  Toto sú najzaujímavejšie módne značky z Ukrajiny. Vo svojom šatníku ich majú Bella Hadid alebo Dua Lipa 2. marca 2022, 13:30

A$AP Rocky je dlhoročným obdivovateľom práce návrhára Alessandra Micheleho a spoločne s Rihannou nechýbali na poslednej prehliadke módneho domu Gucci. Modely určené na obdobie jeseň/zima 2022 si spoločne pozreli z prvého radu a neunikli fotografom. 

Rihanna mala oblečený krátky latexový top s čipkovými rukávmi, ručne maľované nohavice s motívom draka, kabát z umelej kožušiny a výraznú kovovú čelenku. Všetko z dielní talianskej značky. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Značka Off-White™ predstavila prvú kolekciu bez Virgila Abloha a v hľadisku bolo množstvo celebrít vrátane Rihanny s A$AP Rockym. 34-ročná superstar sa na prehliadke ukázala v kabáte z novej kolekcie od značky Diesel, pod ktorým mala oblečené krátke kožené šaty spod rúk zosnulého Abloha. 

Najdecentnejší outfit za posledný mesiac doplnila o dlhý náhrdelník od Louis Vuitton a kabelku z dielní módneho domu Dior. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Off-White™ (@off____white)

Naopak, na prehliadku módneho domu Dior zavítala Rihanna v outfite, v ktorom bolo vidieť tehotenské brucho aj intímne partie.

Budúca mama sa pred objektívy fotografov postavila len v priehľadných šatách od francúzskej značky, pod ktorými mala čipkovú spodnú bielizeň. Cez plecia mala prehodený kožený kabát. Celok doplnila o čižmy pod kolená od značky Amina Muaddi. Zatiaľ najodvážnejší Rihannin tehotenský outfit. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Rihanna nevynechala žiadnu prehliadku značky, ktoré sú súčasťou portfólia konzorcia LVMH vrátane prezentácie najnovších modelov od britskej návrhárky Stelly McCartney. Ako inak, v modeloch z prechádzajúcej kolekcie jar/leto 2022. 

Odporúčané
TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White 16. marca 2024, 13:30

V súčasnosti viac podnikateľka ako speváčka stavila na výrazný tyrkysový overal so zvonovými nohavicami, ktorý odhaľoval aj časť jej tehotenského brucha, oválne slnečné okuliare a dlhú bundu v tmavozelenom odtieni. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Návrhár Glenn Martens predstavil okrem skvelej kolekcie značky Diesel aj nové modely pod hlavičkou módneho domu Y/Project, v ktorých Rihanna vyšla do parížskych ulíc. Oblečený mala dlhý kožený kabát s podšívkou z ovčieho rúna, mikinu s kapucňou a vysoké čižmy v rovnakej farbe. Išlo o kompletný look z prehliadkového móla a Riri vyzerala skvelo. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Domov
Zdieľať
Diskusia