Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2022, 15:08
Čas čítania 0:23
Dominik Vetrák

Brendan Fraser bude v novom filme The Whale vážiť takmer 300 kilogramov. Herec je na nespoznanie

Brendan Fraser bude v novom filme The Whale vážiť takmer 300 kilogramov. Herec je na nespoznanie
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY THE WHALE
Uložiť Uložené

Nový film od režiséra Mother! vyzerá veľmi unikátne. The Whale bude premiérovať na festivale v Benátkach.

Brendan Fraser sa vracia do hollywoodskych filmov. Najbližšie ho uvidíme v očakávanej dráme The Whale od režiséra Darrena Aronofského (Mother!, Black Swan). Fraser si v snímke zahrá muža v strednom veku, ktorý príde o svoju ženu a rozhodne sa s tým vyrovnať chorobným prejedaním.

Odporúčané
O čom bude Avengers: Kang Dynasty a Secret Wars? Uvidíme Hugha Jackmana ako Wolverina a Roberta Downeyho jr. ako Iron Mana? O čom bude Avengers: Kang Dynasty a Secret Wars? Uvidíme Hugha Jackmana ako Wolverina a Roberta Downeyho jr. ako Iron Mana? 27. júla 2022, 12:30

Nakoniec váži vyše 270 kilogramov a zničí si tým aj vzťah so svojou dcérou (Sadie Sink zo seriálu Stranger Things, kde hrá Max). S ňou sa počas filmu pokúsi obnoviť vzťah, no jeho obezita všetko skomplikuje. 

Snímku produkuje štúdio A24 a premiéru bude mať na filmovom festivale v Benátkach v septembri. Dátum kinopremiéry zatiaľ štúdio nenaplánovalo. 

The Whale
Zdroj: A24
Domov
Zdieľať
Diskusia