Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2022, 22:11
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

Herec Noah Schnapp zo Stranger Things potvrdil, že Will je gay a miluje Mikea

Herec Noah Schnapp zo Stranger Things potvrdil, že Will je gay a miluje Mikea
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Will je homosexuál a miluje Mikea, ktorý je však hetero a ľúbi Eleven. Ako skončí tento zamilovaný trojuholník v piatej sérii?

To, že postava Willa zo Stranger Things je homosexuál, bolo na 99% jasné každému, kto pozorne sledoval štvrtú sériu seriálu. K Willovej sexualite sa vyjadrili aj tvorcovia aj herec samotný, no rovnako ako v seriáli, aj vo vyjadreniach len chodili okolo horúcej kaše.

Odporúčané
Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 13. júla 2022, 16:30

Oficiálne nám Willovu homosexualitu potvrdil až teraz jeho herecký predstaviteľ Noah Schnapp v rozhovore pre magazín Variety. 

„Myslím, že je celkom jasné, že Will má počas tejto série city k Mikeovi“, povedal Schnap. Tvrdí zároveň aj to, že na to tvorcovia odkazujú od prvej série. Ako sme však písali v našej recenzii, nezdá sa nám, že by tvorcovia v predošlých sériách nejako rozoberali Willovu sexuálnu orientáciu. 

Stranger Things will gay
Will Byers (Noah Schnapp). Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia