Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2022, 13:31
Čas čítania 0:39
Martin Adam Pavlík

Logan Paul sa stal oficiálne wrestlerom, podpísal zmluvu s najväčšou organizáciou na svete WWE

Logan Paul sa stal oficiálne wrestlerom, podpísal zmluvu s najväčšou organizáciou na svete WWE
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY LOGAN PAUL SPRÁVY ZO SVETA WRESTLING WWE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na podujatí Wrestlemania 38 očividne zapôsobil.

Starší z kontroverzných bratov Paulovcov Logan sa stal oficiálne wrestlerom, informuje Complex. Podpísal totiž zmluvu s najväčšou wrestlingovou organizáciou na svete WWE. V nej sa už Logan Paul predstavil v apríli na podujatí Wrestlemania 38.

Išlo o zápas dvaja na dvoch, pričom spojil sily so zápasníkom The Mizom a porazili Reya Mysteria a jeho syna Dominika. Pravdepodobne zapôsobil natoľko, že sa s ním spoločnosť rozhodla uzavrieť dohodu, a tak Paula medzi povrazmi ešte uvidíme.



Túto novinku oznámil cez Twitter, kde zdieľal fotku s Paulom Michaelom Levesquom, bývalým zápasníkom, známym najmä pod prezývkou Triple H, a výkonnou riaditeľkou organizácie Stephanie McMahonovou.

Logan Paul sa preslávil najmä ako youtuber, má tiež svoj vlastný podcast Impaulsive. Neskôr sa stal podobne ako jeho brat Jake aj profi boxerom. Nedokázal však ani raz vyhrať. V júni 2021 sa pobil v ringu s Floydom Mayweatherom, pričom šlo o obrovský exhibičný money fight. Viac si o Paulovi môžeš prečítať v tomto článku

Domov
Zdieľať
Diskusia