Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
2. júla 2022, 12:00
Čas čítania 1:43
Sponzorovaný obsah

Exkluzívne materiály, vyšperkovaný dizajn a top funkcie. Jedny z najkrajších smart hodiniek myslia aj na ženy

TECH HUAWEI
Uložiť Uložené

Ak hľadáš smart hodinky, pri ktorých si nemusíš vyberať medzi dizajnom a funkciami, práve si ich možno našiel.

Smart hodinky čoraz viac prekvapujú skvelými funkciami, ale aj dizajnom, ktorý je na nerozoznanie od klasických hodiniek. S novým modelom od Huawei nemusíš robiť kompromisy medzi funkciami a elegantným vyhotovením. Sú dostupné v pánskej aj dámskej verzii a vyznačujú sa nielen bohatou technologickou výbavou, ale aj výnimočnými materiálmi, ako je keramika či titán, ktoré sú v hodinárskom svete považované za luxusné.

viac informácií
huawei
Zdroj: Huawei

Estetika na prvom mieste

Dámsky variant hodiniek s veľkosťou 43 mm v bielej farbe sa pýši dizajnom z prémiových materiálov, ktorým je v tomto prípade keramika. Navonok hodinky zaujmú zlatou otočnou korunkou, ktorá poslúži na ľahké ovládanie jednou rukou. Minimalistický dizajn skvele pristane k elegantnejšiemu outfitu, pokojne si ich však vezmi aj na párty pri bazéne. Ak sa ocitneš vo vode, nemusíš mať o hodinky strach, keďže sú vodotesné.

Huawei Watch GT 3 Pro
Zdroj: Huawei

Pánsky variant je, naopak, o niečo väčší a masívnejší, a to aj vďaka materiálu, ktorým je titán. Zafírové sklíčko, ktoré je takmer nemožné poškriabať, je samozrejmosťou pri oboch modeloch.

Tvoj osobný zdravotný asistent

Okrem univerzálneho dizajnu ponúkajú hodinky vyspelú technológiu, vďaka ktorej si nimi napríklad zmeriaš EKG (funkcia bude dostupná v druhej polovici tohto roka). Hodinky monitorujú aj tvoj tep, hladinu kyslíka v krvi (SpO2) a u žien dohliadnu aj na menštruačný cyklus. Nechýbajú ani funkcie ako sledovanie spánku či počítadlo prejdenej vzdialenosti.

Huawei Watch GT 3 Pro
Zdroj: Huawei

Pomôžu ti s dosahovaním športových cieľov

Inteligentné hodinky sú dnes už spoľahlivým trénerom a zároveň parťákom na cvičenie, bez ktorého sa zaobíde len máloktorý zanietený športovec. Aj z tohto dôvodu hodinky ponúkajú veľké množstvo športových režimov – konkrétne až 100  od behu cez bicyklovanie či pilates až po golf. Tréningy teraz budeš mať presne zaznamenané: všetky údaje sa automaticky uložia v apke Zdravie (Huawei Health), ktorú stiahneš do každého smartfónu bez ohľadu na značku. V apke si môžeš kedykoľvek pozrieť nielen svoje výsledky, ale aj odporúčania a posunúť tak svoju fitnes rutinu na nový level.

Huawei Watch GT 3 Pro
Zdroj: Huawei

Práve dovolenková sezóna je ideálnou príležitosťou na vyskúšanie jedného z najnovších športových režimov – potápanie, vďaka ktorému môžeš s hodinkami objavovať krásy podmorského sveta.

Huawei Watch GT 3 Pro
Zdroj: Huawei

Už žiadne zdĺhavé nabíjanie

Ak sa chystáš na dovolenku, poteší ťa fakt, že smart hodinky vydržia celý pobyt na jedno nabitie. Samozrejme, ak nejdeš na mesiac na Bali, jedno plné nabitie vydrží až 14 dní pri používaní v bežnom režime. Poteší ťa však aj rýchle nabíjanie, za 10 minút sa hodinky dokážu nabiť na 25 % energie a na plné nabitie postačí 85 minút. 

Krásne a funkčné Watch GT 3 Pro v edícii 43 mm, ideálne na dámske zápästie, môžu byť tvoje už od 439 eur. Pánsky variant sa cenou príliš nelíši, taktiež sa začína na 439 eurách.

watch gt 3 pro
HuaweiHuaweihuawei Huawei, smart hodinky
Zobraziť galériu
(19)
Domov
Zdieľať
Diskusia