Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2022, 18:30
Čas čítania 2:53
Dominik Vetrák

V júni vyšlo na Netflixe, HBO či Disney veľa seriálov a filmov. Oplatí sa však vidieť iba tieto

FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NA NETFLIXE NETFLIX
Uložiť Uložené

Vyberáme len to najlepšie, čo sa oplatí vidieť z júnovej ponuky streamingových platforiem.

Streamingové služby produkujú kvantá obsahu, a ak pred telkou nesedíš od rána do večera, ľahko sa stane, že ti naozaj kvalitné veci uniknú. Aj preto ti prinášame zoznam toho najkvalitnejšieho, čo sme v júni videli na Disney+, Netflixe, Amazon Prime, Apple TV+ a HBO Max. 

Ak sa ti páčia naše prehľady programu streamingových služieb a odporúčania kvalitných filmov a seriálov, podpor nás a staň sa členom klubu Refresher+.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria The Umbrella Academy RECENZIA: 3. séria The Umbrella Academy 29. júna 2022, 13:30

Hustle (Netflix)

Športová dramédia s Adamom Sandlerom v hlavnej role nám veľmi ulahodila. Sandler opäť dokázal, že je skvelý herec, a popri zábavných športových momentoch z basketbalovej palubovky priniesol aj dramatické scény a množstvo podareného humoru.

Hustle nie je revolúciou v žánri a neprináša doň ani nič nové, napriek tomu funguje na jednotku. Dej sleduje Sandlerovu postavu, basketbalového skauta pre NBA, ktorý v Španielsku nájde neobrúsený diamant v podobe 22-ročného stavbára s obrovským talentom. 

Tretia séria The Umbrella Academy (Netflix)

Táto séria nás bavila azda najviac spomedzi všetkých troch, a to aj napriek tomu, že sa nám javila akási „malá“. Pre pandémiu totiž tvorcovia nemohli nakrúcať na množstve lokácií, a tak sa celý dej odohráva prevažne na dvoch miestach.

Scenár trpí množstvom problémov, no vynahrádza to úžasná chémia medzi súrodencami zo superhrdinského tímu The Umbrella Academy. Jeho členovia musia opäť zachrániť svet, tentoraz pred časovým paradoxom požierajúcim vesmír. Okrem toho sa však proti nim postaví aj The Sparrow Academy. 

Druhá séria Hacks (HBO Max)

Druhá séria vydarenej dramédie Hacks o standupovej komičke pred dôchodkom a jej mladej asistentke, ktorá jej píše vtipy, začala vychádzať v máji. No stále nie sú vonku všetky časti, a preto môžeš naskočiť na „vlak týždňového čakania“ na novú epizódu spoločne s nami.

Domov
Zdieľať
Diskusia