Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2022, 13:51
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Christian Bale si robí zálusk na Thora. Jeho záporák Gor budí strach v traileri na očakávanú komiksovku

Christian Bale si robí zálusk na Thora. Jeho záporák Gor budí strach v traileri na očakávanú komiksovku
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY THOR: LOVE AND THUNDER
Uložiť Uložené

Štúdiá Disney a Marvel odhaľujú minútu nových záberov z očakávaného filmu Thor: Love and Thunder.

Štúdiá Disney a Marvel odhaľujú minútu nových záberov z očakávaného filmu Thor: Love and Thunder. Každým ďalším dňom uvidíme viac doteraz nevidených filmových záberov, či už to bude prostredníctvom trailerov, televíznych spotov, klipov zobrazujúcich neprerušované scény či obrázkov.

Odporúčané
10 najlepších seriálov na Disney+, ktoré nie sú od Marvelu a Star Wars 10 najlepších seriálov na Disney+, ktoré nie sú od Marvelu a Star Wars 21. júna 2022, 12:30

7. júla nás totiž čaká celosvetová premiéra snímky, v ktorej hlavné roly stvárnia Chris Hemsworth ako Thor, Natalie Portman ako Mighty Thor, Christian Bale ako záporák Gor the God Butcher, Taika Waititi ako Korg, Tessa Thompson ako Valkyrie či Russell Crowe ako grécky boh Zeus. Na krátku chvíľu sa vo filme ukážu aj členovia tímu Strážcov galaxie.

Anketa:
Bude podľa teba Gor lepší záporák ako Thanos?
Áno
Nie
Áno
56 %
126 Hlasov
Nie
44 %
99 Hlasov

Najnovší televízny spot má rovnú minútu a ukazuje množstvo nových záberov vrátane pohľadu na Gora, ktorý pôsobí ako ďalší skvelý marvelovský záporák. A pokiaľ nie si zvedavý na neho, možno ťa zaujme Thorov nahý zadok, ktorý sa vo filme taktiež objaví.  

Domov
Zdieľať
Diskusia