Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti eyerim. 
24. júna 2022, 17:30
Čas čítania 1:53
Sponzorovaný obsah

Ako si vybrať správne slnečné okuliare? Rozhodovanie ti možno uľahčí našich 5 tipov

Ako si vybrať správne slnečné okuliare? Rozhodovanie ti možno uľahčí našich 5 tipov
Zdroj: eyerim
MÓDA MÓDA MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

Za kvalitné okuliare nemusíš dať stovky eur.

Teplé dni sú už tu a s nimi aj čas ukázať svoj najlepší letný štýl. Či už plánuješ výlet autom, mieriš do all inclusive rezortu pri mori, alebo si jednoducho užívaš svoje mesto, spoločne s online očnou optikou eyerim ti ukážeme, s ktorými slnečnými okuliarmi najlepšie doplníš svoj dovolenkový zážitok a štýl. A pretože slnečné okuliare neslúžia len ako doplnok outfitu, ale predovšetkým majú chrániť oči, zameriame sa aj na ich funkčnosť. Tu je 5 tipov, ako vyzerať štýlovo a zároveň si každú letnú aktivitu užiť naplno s kvalitnou ochranou očí.

nakupuj okuliare
eyerim, sluneční brýle
Zdroj: eyerim

1. Spoj dioptrické a slnečné šošovky

Patríš k tým, ktorí celé leto striedajú slnečné a dioptrické okuliare? Neustále so sebou nosiť dva typy okuliarov a myslieť na to, že nesmieš ani jeden zabudnúť, je nepríjemné – obzvlášť na dovolenke. Tento problém však dokážu ľahko vyriešiť dioptrické okuliare s ochranou proti slnku. Je to praktické riešenie 2 v 1, ktoré rozhodne oceníš.

2. Nutnosť menom polarizácia

Polarizačné okuliare zaisťujú lepšiu kvalitu videnia v rôznych svetelných podmienkach. Vďaka tomu, že prepúšťajú iba vertikálne svetlo a pohlcujú svetlo horizontálne, s nimi uvidíš lepšie ako pri jasnom a intenzívnom svetle, tak v tieni. Využiješ ich pri športe, outdoorových aktivitách, ale aj na bežné nosenie.

Predovšetkým eliminujú nepríjemné svetelné odlesky, ktoré ťa môžu oslňovať napríklad za volantom. Počas šoférovania sa strieda šero a priame svetlo, čo môže vodiča nútiť oči zatvárať a vystavovať sa nebezpečenstvu. Kombinácia polarizačných a fotochromatických šošoviek (samozafarbujú sa v reakcii na svetelné podmienky) bude na cestách tvojím najlepším pomocníkom.

sluneční brýle, eyerim
Zdroj: eyerim

3. Správna voľba na šport

Ani pri športe sa nemusíš obmedzovať a môžeš si naplno užiť cyklistiku, turistiku, beh, golf alebo akýkoľvek šport s ultraľahkými a dobre sediacimi slnečnými okuliarmi. V horúcom letnom počasí pri silnom slnečnom žiarení oceníš prémiové materiály a pokročilé technológie svetoznámych značiek ako Oakley, Uvex, Julbo, Horsefeathers a ďalších. Sú prispôsobené fyzickej aktivite, takže sa nemusíš báť, že ti budú padať v dôsledku pohybu alebo kĺzať, keď sa spotíš.

4. Last minute prípravy? Stav na istotu

Letenka na poslednú chvíľu za super cenu, ale ty nemáš žiadne okuliare? Nestrácaj čas a stav na istotu obľúbených bestsellerov. Kvalitné klasické modely spoľahlivo ochránia tvoj zrak a navyše sa hodia ku každému outfitu, či už ťa čakajú prechádzky po meste, alebo váľanie sa pri bazéne. Všetky favority, ako sú pilotky, cat-eye, browliny či ďalšie kúsky, nájdeš v online očnej optike eyerim na sklade a doručia ti ich už do 48 hodín.

sluneční brýle, eyerim
Zdroj: eyerim

5. Buď štýlový za výhodnú cenu

Hľadáš cenovo výhodný produkt, ale zároveň chceš držať krok s najnovšími trendmi? Štýlové kúsky nemusia stáť stovky eur. Pozri si kolekciu slnečných okuliarov eyerim a buď toto leto neprehliadnuteľný so špičkovou kvalitou a štýlom za bezkonkurenčné ceny už od 29 €. Nech už toto leto potrebuješ akékoľvek okuliare, na eyerim.sk ich nájdeš všetky. Ukázať top štýl a zároveň maximálne ochrániť oči s nimi bude hračka.

nakupuj na eyerim.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia