Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2022, 11:03
Čas čítania 0:41
Ema Stanovská

Netflix pozastavil nakrúcanie seriálu The Chosen One. Dvaja herci tragicky zahynuli pri autonehode

Netflix pozastavil nakrúcanie seriálu The Chosen One. Dvaja herci tragicky zahynuli pri autonehode
Zdroj: Unsplash/volně k užití
NEWS NETFLIX SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Seriál The Chosen One mal divákom priniesť príbeh 12-ročného chlapca, ktorý sa dozvie, že je reinkarnovaný Ježiš Kristus.

Netflix dočasne pozastavil produkciu pripravovaného seriálu The Chosen One po tom, čo dvaja herci zahynuli po autonehode a štyria ďalší členovia štábu sa zranili. Portál Deadline informuje, že v čase tragédie sa štáb viezol v dodávke, ktorá narazila a prevrátila sa. K nehode došlo 16. júna na púštnej ceste neďaleko Kalifornie.

Nakrúcanie seriálu, o ktorom sa predtým hovorilo pod názvom American Jesus, sa začalo v apríli tohto roka v Mexiku. Seriál The Chosen One (Vyvolený) mal divákom priniesť príbeh 12-ročného chlapca, ktorý sa dozvie, že je reinkarnovaný Ježiš Kristus, ktorý prišiel zachrániť ľudstvo. Dielo je založené na predlohe od známych komiksových autorov Marka Millara a Petra Grossa.

Obete pôvodne neidentifikovali, až neskôr sa ukázalo, že ide o hviezdy seriálu Raymunda Garduña Cruza a Juana Francisca Gonzáleza Aguilara.

Spoločnosť Netflix sa k nehode zatiaľ nevyjadrila. Seriál nakrúca neznáma nezávislá produkčná spoločnosť. Zatiaľ nie je jasné, či nehoda ovplyvní produkciu seriálu.

Domov
Zdieľať
Diskusia