Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2022, 11:42
Čas čítania 0:38
Martin Adam Pavlík

V Uzbekistane počas svadby udrel ženích nevestu. Nahnevalo ho, že ho porazila v pretekoch v rozbaľovaní bonbónov

V Uzbekistane počas svadby udrel ženích nevestu. Nahnevalo ho, že ho porazila v pretekoch v rozbaľovaní bonbónov
Zdroj: Youtube/@ЛенТВ24
NEWS NEWS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Pár sa však už vraj uzmieril a žije naďalej spolu.

Denník N v piatok informoval o kurióznom prípade, ktorý sa stal v Uzbekistane počas svadobného obradu. Ženích udrel nevestu pred všetkými prítomnými za to, že ho porazila v pretekoch v rozbaľovaní bonbónov. Tie zorganizovali hostia v snahe oživiť obrad.

Ako vidno na videu nižšie, všetci po jeho útoku onemeli a nikto sa ženy nezastal, čo pôsobí ešte desivejšie. Muža však obvinili z násilia po tom, čo sa video začalo virálne šíriť a dostalo sa do zahraničných médií.


Video si všimla dokonca aj dcéra prezidenta Sajda Mirzijojevová, ktorá je v Uzbekistane vplyvnou mediálnou osobnosťou. Správanie ženícha počas svadby odsúdila a označila ho za nechutné. Ako píše Daily Mail, práve ona zároveň informovala políciu, aby pár vypátrala a konala. Ženíchovi hrozí pokuta alebo 15 dní vo väzení.

Podľa britského denníka výbor v hornej komore uzbeckého zákonodarného zboru informoval, že mladý muž sa už ospravedlnil neveste a vyjadril ľútosť nad svojimi činmi. V ten istý deň sa vraj nevesta a ženích uzmierili a naďalej žijú spolu.

Domov
Zdieľať
Diskusia