Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
16. júna 2022, 12:00
Čas čítania 0:46
Matej Ohrablo Čoje

Gabo Žifčák: Hotelové all-you-can-eat raňajky by som zakázal

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Jedlo a gastronómia sú vážna téma! Či? Mali by sa komici vyjadrovať k tomu, či na halušky patrí pažítka? Kým na to prídeme, k mnohým iným veciam sa vyjadril v najnovšom Podgaste Gabo Žifčák.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako jeho vzťah k jedlu formovala jeho mama, čašníčka z vojenskej ozdravovne v Tatranských Matliaroch.
  • Prečo je škoda, že slovenské Držkovce nie sú svetovým centrom držkovej polievky.
  • Prečo by zrušil raňajkové all-you-can-eat švédske stoly, na aké sme si zvykli v slovenských hoteloch.

Gabo Žifčák je standupový komik, ktorý prerástol obvyklú bublinu tohto komediálneho žánru a okrem bratislavských kaviarní a barov sa preslávil po celom Slovensku. Môžu za to témy, ktorými sa prihovára bežným Slovákom, najmä alkohol, okolo ktorého vystaval doslova celé náboženstvo Svedkovia Liehovovi. Našťastie mu nie je cudzie ani dobré jedlo.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia