Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2022, 13:00
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Tvorcovia seriálov Arcane a Love, Death & Robots vysvetľujú, ako vytvorili nesmierne kvalitnú animáciu epizód

Tvorcovia seriálov Arcane a Love, Death & Robots vysvetľujú, ako vytvorili nesmierne kvalitnú animáciu epizód
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ARCANE: LEAGUE OF LEGENDS LOVE DEATH & ROBOTS
Uložiť Uložené

Arcane dostane youtubový seriál o tom, ako ho tvorcovia vytvorili.

Arcane a Love, Death & Robots sú pravdepodobne dva najkvalitnejšie animované seriály súčasnosti. Minimálne čo sa kvality animácie týka, keďže nám úroveň animovaných scén v oboch seriáloch často vyráža dych.

Je vždy zaujímavé počúvať tvorcov, ako hovoria o vzniku takýchto seriálov. Tvorcovia Arcane nás teda potešili, keď oznámili, že 4. augusta vydajú na Youtube dokument s názvom Arcane: Beyond the Rift, v ktorom budú ukazovať, ako postupne vytvárali seriál Arcane. 

Na druhej strane máme Love, Death & Robots, konkrétne epizódu Jibaro z tretej série. Jej režisér Alberto Mielgo si urobil vo svete animácie veľké meno už epizódou The Witness z prvej série Love, Death & Robots. Krátkym animovaným filmom Jibaro sa ešte prekonal, o čom sme hovorili už v recenzii seriálu. 

Odporúčané
10 najlepších epizód seriálu Love, Death & Robots od Netflixu 10 najlepších epizód seriálu Love, Death & Robots od Netflixu 24. mája 2022, 16:30

V takmer 5-minútovom videu detailne opisuje, ako pristúpil k tvorbe Jibaro, čo predchádzalo animovaniu, koľko ľudí na epizóde pracovalo a podobne. Ak ťa zaujíma tvorba tohto seriálu, odporúčame ti prečítať si aj o výrobe časti Bad Travelling, ktorú režíroval David Fincher (Se7en, Fight Club). Serveru Collider navyše poskytol aj fascinujúci rozhovor o výrobe celého seriálu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia