Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. júna 2022, 13:59
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Spolužiak ju vraj škrtil. V prípade smrti 21-ročnej Ukrajinky v bratislavskom internáte údajne zadržali podozrivého

NEWS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Policajti zadržali spolužiaka mŕtvej študentky.

Polícia dnes informovala o posune v prípade mladej študentky z Ukrajiny, ktorú našli mŕtvu v internáte Mladá garda ešte minulý piatok. Podľa informácií portálu Z regiónu.sk prebrala prípad bratislavská kriminálka práve z dôvodu, že smrť vyšetrujú ako vraždu. Podľa najnovších informácií portálu sa totiž policajtom údajne na výsluchu priznal 22-ročný spolužiak obete, že ju škrtil. 

Výsluch podozrivého sa skončil dnes krátko popoludní, polícia ho vraj zadržala. Podľa Z regiónu.sk s ním vykonávajú ďalšie procesné úkony. Polícia zatiaľ odmieta poskytnúť viac informácií, aby nedošlo k ohrozeniu samotného vyšetrovania, resp. jeho zmareniu.

Polícia pripomína, že ešte minulý týždeň v piatok našli v priestoroch vysokoškolského internátu telo 21-ročnej ženy bez známok života. „Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III sa prípadom ihneď začali intenzívne zaoberať a vo veci vykonali potrebné procesné úkony.“

 

Refresher internát navštívil a porozprával sa s jeho obyvateľmi aj s mladým študentom, ktorý 21-ročnú ukrajinskú študentku našiel v izbe bez známok života a zavolal jej záchranku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia