Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. júna 2022, 10:47
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

AKTUÁLNE: 21-ročnú ukrajinskú študentku na internáte v Bratislave možno zavraždili, polícia zistila nové skutočnosti

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Prípad už vyšetruje bratislavská kriminálka.

Polícia na Facebooku informuje o posune vo vyšetrovaní prípadu smrti mladej študentky na internáte v Bratislave. „Včera si vyšetrovanie predmetnej veci prevzali z dôvodu zistenia nových skutočností policajti Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave,“ informuje polícia na sociálnej sieti. 

Vyšetrovatelia dodávajú, že s prihliadnutím na aj naďalej vykonávané potrebné úkony súvisiace s objasnením tohto skutku nebudú poskytovať ďalšie informácie, aby nedošlo k mareniu vyšetrovania. 

Polícia pripomína, že ešte minulý týždeň v piatok došlo v priestoroch vysokoškolského internátu v treťom bratislavskom okrese k nálezu tela 21-ročnej ženy bez známok života. „Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III sa prípadom ihneď začali intenzívne zaoberať a vo veci vykonali potrebné procesné úkony.“

Refresher internát navštívil a porozprával sa s jeho obyvateľmi aj s mladým študentom, ktorý 21-ročnú ukrajinskú študentku našiel v izbe bez známok života a zavolal jej záchranku. 

Odporúčané
REPORTÁŽ: Zhovárali sme sa s kamarátom 21-ročnej ukrajinskej študentky, ktorá v piatok záhadne zomrela v bratislavskom internáte REPORTÁŽ: Zhovárali sme sa s kamarátom 21-ročnej ukrajinskej študentky, ktorá v piatok záhadne zomrela v bratislavskom internáte 6. júna 2022, 21:05
Domov
Zdieľať
Diskusia