Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2022, 17:30
Čas čítania 1:18
Richard Balog

Rifle s dierami cez celý zadok aj odhalené krivky. Značka Mugler predstavila hriešnu kolekciu jar/leto 2022

Rifle s dierami cez celý zadok aj odhalené krivky. Značka Mugler predstavila hriešnu kolekciu jar/leto 2022
Zdroj: Mugler
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Hlavnou témou novej kolekcie, ktorú predstavilo hviezdne obsadenie modeliek v uliciach Los Angeles aj vo filmovom štúdiu, je láska, respektíve inklúzia k vlastnému telu.

Casey Cadwallader v rámci kolekcie jar/leto 2022 pre značku Mugler stavil na ženskosť v najčistejšej podobe a išlo o správny krok, ktorým dokonale vzdal hold zakladateľovi Manfredovi Thierrymu Muglerovi, ktorý zomrel 23. januára tohto roku. 

Kreatívny riaditeľ módneho domu Cadwallader vymenil prehliadkové mólo za štúdio Paramount Studios a ulice Los Angeles, v ktorých predviedli návrhy s dávkou sexappealu známe modelky vrátane Belly Hadid, Chloë Sevigny alebo aj raperka Megan Thee Stallion

Hlavnou témou kolekcie je láska k vlastnému telu. Jednotlivé produkty sú nesmierne sexy a poukazujú na krásu žien, a to bez ohľadu na ich výšku alebo typ postavy. Ide o tradíciu značky Mugler, vďaka ktorej si získala srdcia mnohých osobností vrátane Kim Kardashian.

Modelka Bella Hadid v kúskoch, ktoré odhalili takmer celú postavu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Odporúčané
Nová kolekcia Balenciaga je v znamení latexu, obrovských topánok a športových súprav s logom Adidas Originals Nová kolekcia Balenciaga je v znamení latexu, obrovských topánok a športových súprav s logom Adidas Originals 23. mája 2022, 11:15

Cadwallader spoločne so svojím tímom stavil na ľahké priehľadné materiály, rifľovinu v rôznych podobách, asymetrické strihy, výrazné farby a motívy či na otvory na miestach, kde by sme ich neočakávali. Ako napríklad v prípade riflí s dierami cez celý zadok alebo vrchných dielov s výkrojmi v oblasti brucha či bokov. 

Okrem série riflí vo viacerých farebných vyhotoveniach nás oslovili cyklistické šortky s priehľadnými časťami, korzety, skrátené saká a úzke šaty zo sieťoviny, ktoré obopínajú postavu. 

Jednotlivé modely sú dostupné v online obchode módneho domu Mugler. Ceny sa pohybujú od 280 eur za cyklistické šortky až po viac ako 2 000 eur v prípade asymetrických večerných šiat s prímesou hodvábu. Spomínané rifle s dierami cez celý zadok môžu byť v tvojom šatníku za sumu 690 eur. 

Teraz si vychutnaj krátky, 10-minútový film od štúdia TORSO plný tanečných choreografií, zvodných pohľadov a odhalených tiel v extravagantných modeloch. Ľahko erotickú atmosféru celej kolekcie zvýrazňuje sprievodná hudba v rýchlych rytmoch, ktorá ťa pohltí. Takto si predstavujeme odvážnu prezentáciu v podaní známych módnych domov. 

P. S. Minimálne rovnako zaujímavá a atraktívna bola aj minuloročná kolekcia značky, keď bola hlavnou tvárou prehliadky Bella Hadid s odhaleným poprsím. 

Odporúčané
Versace spojilo sily so speváčkou Cher a výsledkom je kolekcia, ktorá oslavuje LGBT+ komunitu. Tričko stojí viac ako 3 000 eur   Versace spojilo sily so speváčkou Cher a výsledkom je kolekcia, ktorá oslavuje LGBT+ komunitu. Tričko stojí viac ako 3 000 eur 8. júna 2022, 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia