Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2022, 17:09
Čas čítania 0:58
Adam Novosad

Ewan McGregor o prvej chvíli, keď na pľac vyšiel Darth Vader: Sledovali to stovky členov štábu, mňa na pľaci skutočne vyľakal

Ewan McGregor o prvej chvíli, keď na pľac vyšiel Darth Vader: Sledovali to stovky členov štábu, mňa na pľaci skutočne vyľakal
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY EWAN MCGREGOR OBI-WAN KENOBI
Uložiť Uložené

Oživenie postavy Dartha Vadera pre seriál Obi-Wan Kenobi spôsobilo ošiaľ medzi členmi štábu.

Natáčanie seriálu Obi-Wan Kenobi sa prakticky zastavilo, keď na pľac vyšiel Hayden Christensen v ikonickom kostýme Dartha Vadera. S helmou legendárneho záporáka dokráčal Christensen pred objektív kamier, čo medzi členmi štábu vyvolalo taký ošiaľ, že „stovky“ z nich sa prišli pozrieť na natáčanie, informuje Indie Wire.

„Zaujímavé na tejto práci bolo, že množstvo štábu bolo ozajstnými fanúšikmi Star Wars. To je zábavné na práci na projekte zo sveta Star Wars, lebo všetci sú veľmi nadšení z toho, že sa na ňom môžu podieľať,“ povedal v rozhovore samotný Hayden Christensen, ktorý si zahral práve Dartha Vadera.

darth vader, obi-wan kenobi, disney
Zdroj: Disney+

O nič menšie nadšenie z oživenia sveta Star Wars neobišlo ani Ewana McGregora, ktorý sa opätovne zhostil svojej úlohy Obi-Wana Kenobiho.

„Rozmýšľal som nad tým, prečo je tu dnes toľko ľudí,“ spomína McGregor na moment, keď sa Christensen chystal prvýkrát vyjsť z maskérne v kostýme Vadera. Podľa neho sa na pľaci zhromaždili stovky ľudí, ktorí „chceli vidieť ten moment“.

Odporúčané
RECENZIA: Obi-Wan Kenobi RECENZIA: Obi-Wan Kenobi 23. júna 2022, 11:30

Oživenie kostýmu Dartha Vadera zapôsobilo na McGregora rovnako ako na stovky fanúšikov spomedzi členov štábu.

Užil si ho natoľko, že ho dokonca označil za „jeden z najlepších momentov na filmovom pľaci, aký som kedy videl“. Vraj bol kostým Vadera spoločne s hereckým výkonom Christensena natoľko hrozivý, že McGregor sa počas natáčania ikonického záporáka naozaj zľakol.

Domov
Zdieľať
Diskusia