Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2022, 15:30
Čas čítania 2:34
Jakub Paulík

Obi-Wan Kenobi nikdy nezabudol na Anakina a Rozkaz 66. Prvé časti priniesli nával nostalgie

Obi-Wan Kenobi nikdy nezabudol na Anakina a Rozkaz 66. Prvé časti priniesli nával nostalgie
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY OBI-WAN KENOBI
Uložiť Uložené

Ako sa nám páčili úvodné časti seriálu s Obi-Wanom?

Mladí padawanovia trénujú so svojou majsterkou. V diaľke počuť rozruch, výkriky ľudí a streľbu. „Vykonajte Rozkaz 66, vykonajte Rozkaz 66,“ počuť z každej strany. Diabolský plán kancelára Palpatina alias Darth Sidiousa sa po dlhých rokoch plánovania konečne spustil.

Útok dobre vycvičených klonov na chrám Jediov sa zomlel obrovskou rýchlosťou a nikto naň nebol pripravený. Nikto, okrem vodcu útoku Anakina Skywalkera, ktorý sa už čoskoro stane mocným sithským lordom Darth Vaderom.

Očakávaný seriál zo sveta Star Wars zameraný na postavu populárneho majstra Jedi Obi-Wana Kenobiho nás svojím fenomenálnym akčným úvodom nadväzujúcim na udalosti zo Star Wars III ihneď vtiahol do deja všetkou svojou silou. Tvorcovia rozbehom debutovej časti seriálu jednoducho vedeli, ako na nás.

Veľmi efektívnym spôsobom zahrali na strunu nostalgie a ukázali nám náhľad do obdobia z minulosti, z ktorého každého nadšenca tohto univerza dodnes mrazí. Preto sme aj my ihneď v prvých minútach pocítili na koži veľmi príjemné zimomriavky.

Domov
Zdieľať
Diskusia