Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2022, 10:42
Čas čítania 0:35
Daniel Mikolášik

Disney odhalilo prvý trailer na Andora. 12-dielny seriál z prostredia Star Wars bude mať premiéru koncom augusta

Disney odhalilo prvý trailer na Andora. 12-dielny seriál z prostredia Star Wars bude mať premiéru koncom augusta
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY ANDOR STAR WARS
Uložiť Uložené

Seriál bude mať na streamovacej službe Disney+ premiéru 31. augusta 2022.

Očakávaný seriál z prostredia Star Wars Andor dostal prvý oficiálny trailer. Disney ho odhalilo pri príležitosti prvého dňa udalosti Star Wars Celebration 2022 v Anaheime v Kalifornii.

Séria je spinoff prequell, bude sa odohrávať päť rokov pred udalosťami filmu Rogue One: A Star Wars Story z roku 2016. Fanúšikom Hviezdnych vojen prinesie príbeh o narastajúcej vzbure proti impériu a o tom, ako sa do nej ľudia a planéty zapojili. „Je to éra plná nebezpečenstva, podvodov a intríg, kde sa Cassian vydá na cestu, ktorá je predurčená zmeniť ho na rebelského hrdinu,“ avizujú tvorcovia.

Seriál bude mať 12 dielov a zobrazí život a udalosti rebela Cassiana Andora predtým, ako sa zúčastnil na samovražednej misii v snímke Rogue One. Cassiana opäť stvárni herec Diego Luna a okrem neho sa vráti aj herec Alan Tudyk ako charizmatický robot K-2SO. Seriál bude mať na streamovacej službe Disney+ premiéru 31. augusta 2022.

Späť
Zdieľať
Diskusia