Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2022, 9:00
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Deppova expriateľka Kate Moss: Nikdy do mňa nestrčil, nekopol ma ani ma nezhodil zo schodov

NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP KATE MOSS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Kate Moss sa zastala svojho bývalého priateľa a pred súdom vypovedala v jeho prospech.

V rámci ostro sledovaného súdneho procesu s Johnnym Deppom a Amber Heard pred súdom vypovedala topmodelka Kate Moss. S hercom žila v 90. rokoch. Ešte v rámci svojej výpovede pred niekoľkými týždňami Amber Heard konštatovala, že vie o páde zo schodov, pri ktorom sa vraj Depp zachoval ako agresor. 

Táto taktika však nevyšla, topmodelka Kate Moss totiž podľa BBC pod prísahou pred súdom potvrdila, že populárny herec je starostlivý, a vyvrátila tak ďalšie tvrdenie Amber Heard.

Moss opísala, ako sa odohral incident počas ich spoločnej dovolenky na Jamajke. „Vychádzali sme z izby, Johnny vyšiel skôr ako ja. Bola práve silná búrka. Ako som odchádzala, pošmykla som sa na schodoch a poranila som si chrbát,“ povedala. Opísala, ako kričala od bolesti. „Johnny mi pribehol na pomoc, odniesol ma do izby a zabezpečil mi lekársku pomoc. Nikdy do mňa nestrčil, nekopol ma ani ma nezhodil zo schodov,“ dodala. 

Herec Johnny Depp žaluje exmanželku za ohováranie a urážku na cti. V prípade, že vyhrá, Amber Heard mu bude musieť zaplatiť až 50 miliónov dolárov. Dôležité momenty z prvej časti dlhého hlavného pojednávania sme predstavili v tomto článku

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

V rozsiahlom prehľade vzťahu hlavných aktérov a súdneho sporu sme vysvetlili, ako slávny herec nakoniec pohorel na britskom najvyššom súde a bol tak právoplatne označený za násilníka.

Domov
Zdieľať
Diskusia