Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2022, 19:39
Čas čítania 1:37
Dominik Vetrák

Mission: Impossible 7 má vonku veľkolepý prvý trailer. Tom Cruise v ňom riskuje život hneď niekoľkokrát.

Mission: Impossible 7 má vonku veľkolepý prvý trailer. Tom Cruise v ňom riskuje život hneď niekoľkokrát.
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE 7
Uložiť Uložené

Sleduj prvý teaser trailer pre Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. Exkluzívne v kinách už o rok.

Čakať do júla 2023, kým bude mať tento film premiéru, bude veľmi bolestivé. Štúdio Paramount Pictures totiž odhalilo debutové zábery z Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria Love, Death & Robots RECENZIA: 3. séria Love, Death & Robots 23. mája 2022, 13:30

Ide o siedmu časť v akčnej sérii herca Toma Cruisa, v ktorej hrá špičkového agenta Ethana Hunta. Na internete sú špekulácie, že siedmy a ôsmy diel budú posledné, preto sa budú volať Dead Reckoning Part One a Part Two. 

Teaser trailer, ktorý si môžeš pozrieť nižšie, je zrejme rovnaký, aký štúdio premietalo na akcii CinemaCon pre distribútorov kín. Je zložený z množstva akčných, ale aj pokojných záberov.

Vidíme v ňom scénu s ponorkou, bitku na vlaku, pád lokomotívy do priepasti, skok Toma Cruisa na motorke a s padákom a množstvo ďalších šialených kúskov, ktoré štáb robí so samotným Cruisom a s využitím čo najmenšieho množstva počítačových trikov. Fanúšikov akčného žánru tento trailer určite veľmi poteší. 

Mission: Impossible 7 údajne stojí 300 miliónov dolárov, vďaka čomu ide o jeden z najdrahších filmov všetkých čias. Tvorcovia museli navýšiť rozpočet po tom, čo Tom Cruise a režisér Christopher McQuarrie opakovane pridávali do filmu čoraz bláznivejšie kaskadérske kúsky. 

V traileri si môžeš všimnúť trochu zostarnutú tvár herca Toma Cruisa. Je to prirodzené, keďže už v júli 2022 oslávi 60 rokov. V traileroch na film Top Gun: Maverick však vyzerá mladšie. Je to preto, že Top Gun natáčal ešte v roku 2018, zatiaľ čo Mission: Impossible 7 natáčal v roku 2021. 

Mission Impossible 7 Tom Cruise trailer
Zdroj: Paramount Pictures

V Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One uvidíme okrem Toma Cruisa aj jeho stálu partiu – Rebecca Ferguson je Ilsa Faust, Simon Pegg je Benji Dunn, Ving Rhames je Luther Stickell a vracia sa aj Vanessa Kirby ako White Widow z minulej časti Fallout.

Odporúčané
Lukáš pracoval s Tomom Cruiseom na Mission Impossible 7. „Každý v jeho tíme musí makať na 110 %,“ hovorí kaskadér (Rozhovor) Lukáš pracoval s Tomom Cruiseom na Mission Impossible 7. „Každý v jeho tíme musí makať na 110 %,“ hovorí kaskadér (Rozhovor) 11. júla 2023, 12:30

Nováčikmi sú Hayley Atwell (Agent Carter z marvelských filmov) ako Grace, Pom Klementieff (Mantis zo Strážcov galaxie) v neznámej role a Esai Morales hrá záporáka. Menšiu rolu má aj Henry Czerny ako Eugene Kittridge, ktorý bol Ethanovým nadriadeným ešte v prvom filme. 

Film režíroval Christopher McQuarrie, ktorý natočil aj predošlé dve časti a postará sa aj o ôsmu. McQuarrie si napísal aj scenár. Mission: Impossible 7 uvidíme v kinách 14. júla 2023 a ôsmu časť zase 28. júla 2024. 

Mohlo by ťa zaujímať:
Najlepšie romantické filmy s množstvom humoru, ale aj sexu, ktoré nájdeš na Netflixe
Netflix vydá v lete každý týždeň 1 – 2 filmy. Týchto 10 bude stáť za to
Kto je najsilnejší hrdina Marvelu a v akých filmoch ešte uvidíme postavy ako Doctor Strange, Thor, Daredevil či Spider-Man?
Domov
Zdieľať
Diskusia