Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2022, 12:13
Čas čítania 1:31
Dominik Vetrák

Na Netflixe vyšiel nový film Jackass 4,5. Uvidíš v ňom, ako sa udierajú bowlingovými guľami a nechávajú sa obhrýzať medveďom

Na Netflixe vyšiel nový film Jackass 4,5. Uvidíš v ňom, ako sa udierajú bowlingovými guľami a nechávajú sa obhrýzať medveďom
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY JACKASS 4,5 NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX FILMY 2022
Uložiť Uložené

Oplatí sa vidieť bonusový film Jackass 4,5 alebo je to súbor nudných bonusových scén?

Partia okolo herca Johnnyho Knoxvilla sa po 10 rokoch vrátila k svojmu najúspešnejšiemu projektu – Jackass. V týchto filmoch si dobrovoľne ubližujú a navzájom sa prankujú, na čom sa bavia diváci aj samotní účinkujúci.

Začiatkom tohto roka sme videli film Jackass Forever a jeho tvorcovia po jeho premiére hneď sľúbili, že uvidíme aj bonusové scény. V súvislosti so snímkou Jackass Forever totiž natočili veľké množstvo záberov a nie všetky sa zmestili do finálneho strihu.

Odporúčané
10 najlepších postapokalyptických filmov 10 najlepších postapokalyptických filmov 23. mája 2022, 9:30

Jackass 4,5 nie je žiadny béčkový projekt s nudnými zábermi. V bonusovom filme nájdeš viacero vtipných scén, pri ktorých sa nahlas zasmeješ (teda v prípade, že si tento štýl humoru užívaš). Po vzore predošlej snímky je aj v tejto množstvo záberov na údery do penisov.

Jackass 4.5 Netflix film
Zdroj: Netflix

Scény, z ktorých sa možno povraciaš

Najviac si to odskákal Ehren, ktorý podstúpil ďalšie nechutne bolestivé kaskadérske kúsky spojené s ničením jeho penisu a semenníkov. Tvorcovia ukázali aj ďalšiu scénu s medveďom, ktorého pustili do zamknutej miestnosti s iným človekom. Rovnako ako v snímke Jackass Forever, aj tu sme cítili strach a napätie, ktoré zažíval človek, keď ho medveď „pohryzkával“ do zadku. 

V recenzii na predošlý celovečerák sme kritizovali, že vo filme je až príliš veľa „vtipov“ o penisoch, teda takzvaných di*k jokes. Našťastie, v novom počine je ich menej. Vtipné scény dopĺňajú aj rozhovory s hercami a videli sme aj viac scén zobrazujúcich prípravy jednotlivých kaskadérskych kúskov a prankov. 

Jackass 4.5 Netflix
Zdroj: Netflix

Nováčikovia sú skvelým prídavkom a osviežením

Tvorcovia si zaslúžia pochvalu za začlenenie nováčikov do tímu. Mladší a noví členovia Jackass sú vtipní, sympatickí a osviežujú dynamiku v partii. Novými miláčikmi sa zrejme stanú Zach a Poopies. Pri scénach s prvým menovaným sa pravdepodobne povraciaš. Rozhodne tento film neodporúčame ľuďom so slabým žalúdkom.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Jackass 4,5 je ideálny film, ktorý si pustíš s kamarátmi pri pive. Platí to pre všetky predošlé snímky a nás teší, že bonusová časť je rovnako kvalitná ako tá predošlá. Ak si fanúšikom Jackass, budeš po skončení filmu spokojný. Ak ich fanúšikom nie si, je správny čas napraviť to.

Mohlo by ťa zaujímať:
– Herpes má viac ako polovica ľudí na svete, tak prečo sa o ňom hanbíme hovoriť? Takto sa žije s bežnou infekciou, prenáša ju aj sex
10 najlepších postapokalyptických filmov
Johnny Depp sa údajne správal agresívne, kruto a zlomyseľne či ako mizogýn, tvrdia noví svedkovia v ostro sledovanom procese
Domov
Zdieľať
Diskusia