Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2022, 8:34
Čas čítania 1:37
Martin Adam Pavlík

Romana Tabák prišla do NR SR vynadať Jane Cigánikovej za blog, ktorý o nej napísala. Vraj jej aj odkázala, že potrebuje stylistu

Romana Tabák prišla do NR SR vynadať Jane Cigánikovej za blog, ktorý o nej napísala. Vraj jej aj odkázala, že potrebuje stylistu
Zdroj: TASR/Michal Svítok, Jana Bittó Cigániková
POLITIKA JANA BITTÓ CIGÁNIKOVÁ NÁRODNÁ RADA SLOVENSKEJ REPUBLIKY NÁRODNÁ RADA SR OĽANO ROMANA TABÁK SLOBODA A SOLIDARITA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Podľa poslankyne SaS sa Tabák stala symbolom pokrytectva a bezcharakternosti.

Minulý týždeň sme ťa informovali o tom, že Katarínu Hatrákovú a Romanu Tabákovú vylúčili z klubu OĽaNO po tom, ako nehlasovali za to, aby mohol súd rozhodovať o vzatí Roberta Fica do väzby. Tabák sa neskôr vyjadrila, že od začiatku mala pochybnosti o vydaní Fica do väzby a napokon dospela k záveru, že to nie je správne. Dodala, že sa nechcela zúčastniť na „politickej pomste“.

Romana Tabák čelila kritike nielen zo strany bývalých straníckych kolegov, ale aj koaličných partnerov, konkrétne najmä od poslankyne Jany Bittóovej Cigánikovej (prečítaj si náš rozhovor s ňou). Tá ju nešetrila vo svojom blogu. Podľa poslankyne SaS sa Tabák stala symbolom pokrytectva a bezcharakternosti. Cigániková v stredu večer uviedla na sociálnej sieti, že Tabák ju v Národnej rade SR zastavila, aby jej vynadala za spomínaný blog.

„Písala som v ňom o tom, že Romana Tabák a Katarína Hatráková hlasovali za to, že Robert Fico je nadčlovek, požíva zvýšenú ochranu pred zákonom a nepotrebujeme, aby nám súdy kafrali do spravodlivosti. Romana si ma dnes preto odchytila a vynadala mi. Najprv za blog a potom aj za to, ako vyzerám. Vraj si mám nájsť stylistu, lebo som hanbou NR SR,“ napísala Cigániková.

Odporúčané
PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal 7. apríla 2024, 6:22



Romanu Tabákovú vo svojom statuse porovnávala s Annou Záborskou. Tá podľa Cigánikovej aspoň verí tomu, čo hovorí, a hovorí to konzistentne. Tabák je však údajne raz proti Ficovi, potom s Ficom, raz je konzervatívna, potom liberálna, raz hlasuje pre a potom je proti.

„Z toho, čo mi hovorila, som pochopila, že ju vôbec netrápi, že prišla do parlamentu na kandidátke protikorupčnej strany a hlasovala za špeciálnu ochranu pre Fica. Netrápi ju, že sklamala všetkých voličov, ktorí chceli, aby táto koalícia zmenila systém našich ľudí. Netrápia ju ani tie excesy, ktorými každý týždeň zosmiešňuje nielen seba, ale aj všetky ženy v politike,“ uviedla Cigániková.

„Ak si myslíte, že by som si jej slová mala vziať k srdcu a prehodnotiť priority, alebo by ste chceli vy Romane poradiť ohľadom jej štýlu, píšte na [email protected] a zapojte sa do výberového konania, ktoré nebude viesť nikto iný ako pani poslankyňa Romana Tabák,“ dodala.

Mohlo by ťa zaujímať:
KVÍZ: V piatok sa začínajú MS v hokeji. Ako dobre poznáš našu reprezentáciu a ako sa pamätáš na jej najväčšie úspechy?
Známa kryptomena sa za deň prepadla o 99 %. Niekto na ňu zaútočil „na štýl Georgea Sorosa“ a ľudia prišli o životné úspory
Vladimír zo Survivora: Dievčatám bolo dovolené holiť sa. Kamera s nami bola nonstop, ale ani ona nemohla byť všade (Rozhovor)
Domov
Zdieľať
Diskusia