Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2022, 9:30
Čas čítania 6:11
Martin Adam Pavlík

Johnny Depp údajne Amber Heard strčil do vagíny fľašu a prvýkrát jej dal facku v roku 2012. Zlomilo mi to srdce, tvrdí herečka

Johnny Depp údajne Amber Heard strčil do vagíny fľašu a prvýkrát jej dal facku v roku 2012. Zlomilo mi to srdce, tvrdí herečka
Zdroj: TASR/AP/Elizabeth Frantz/Pool
OSOBNOSTI AMBER HEARD DOMÁCE NÁSILIE HOLLYWOOD JOHNNY DEPP JOHNNY DEPP VS. AMBER HEARD SÚDY ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Prečítaj si ďalšie novinky z ostro sledovaného súdneho sporu medzi Johnnym Deppom a Amber Heard, ktorý prebieha od 11. apríla v americkej Virgínii.

Ako sme ťa informovali minulý mesiac, Johnny Depp skúša očistiť svoje meno po druhýkrát, tentoraz však na americkom súde vo Virgínii. Svoju exmanželku Amber Heard, s ktorou sa rozviedol v roku 2017, žaluje za urážku na cti a ohováranie. V prípade, že herec vyhrá, Heard mu bude musieť zaplatiť 50 miliónov dolárov.

V poslednom článku o procese, ktorý sme ti priniesli minulý týždeň, sme zhrnuli viacero zásadných výpovedí, dôkazov a informácií. Mohol si v ňom nájsť napríklad video, ako Johnny Depp rozzúrene kričí na exmanželku, rozbije pohár a trieska kuchynskou linkou, ako s nožom v ruke od Amber Heard chcel, aby ho porezala, či ako jej údajne dal „hlavičku“.

Amber Heard | Johnny Depp
Johnny Depp a Amber Heard na súde vo Virgínii. Zdroj: TASR/AP/Steve Helber, Pool


Odhalili sme aj to, že herec James Franco sa nakoniec ako svedok pred súdom neukáže, rovnako ani šéf Tesly Elon Musk. Priblížili sme ti tiež svedectvo psychologičky Shannon Curryovej. Vypovedala, že herečke diagnostikovala dve poruchy osobnosti (hraničnú poruchu osobnosti a histriónsku poruchu osobnosti).

Nemáš kapacitu na to, aby si sám sledoval, čo všetko sa počas týchto dní na súde deje? Nemaj obavy, súdny spor hereckej dvojice pozorne sledujeme, preto ti prinášame ďalší rozsiahly prehľad, v ktorom nájdeš všetko, čo potrebuješ vedieť. Ak chceš podporiť našu snahu, neváhaj a pridaj sa do klubu Refresher+. Aj vďaka tomu ti budeme môcť priniesť viac kvalitného obsahu.

Viacnásobné napadnutie aj sexuálne zneužitie

Zdá sa ti, že karta sa obrátila v prospech Johnnyho Deppa a násilníčkou počas ich manželstva bola práve Amber Heard? Najbližšie dni, respektíve týždne ťa môžu ľahko presvedčiť o opaku.

Odporúčané
Slovenka robila dablérku Millie Bobby Brown vo filme Damsel. Už roky pracuje na najväčších hollywoodskych projektoch (Rozhovor) Slovenka robila dablérku Millie Bobby Brown vo filme Damsel. Už roky pracuje na najväčších hollywoodskych projektoch (Rozhovor) 12. marca 2024, 14:30

Zatiaľ čo doteraz mal v procese, ktorý sa začal 11. apríla, pred porotou hlavné slovo slávny herec a svedkovia navrhnutí jeho právnym tímom, teraz je na rade jeho exmanželka. A už jej prvé svedectvá sa nepočúvajú ľahko.

Pod prísahou totiž na súde so slzami v očiach prezradila viacero šokujúcich detailov z ich spoločného intímneho života a obvinila Deppa z toho, že ju okrem mnohopočetného fyzického napadnutia aj sexuálne zneužil. Ako píše Variety, hercov tím v utorok ráno predstavil svojich posledných svedkov. Následne právnici Amber Heard podali štandardný návrh na zamietnutie žaloby, pričom uviedli, že Deppovi právnici nepredložili dostatok podnetných dôkazov.

Sudkyňa Penney Azcarateová však tento návrh zamietla a nechala teda na porote, aby vyniesla verdikt až vtedy, keď budú predložené všetky dôkazy a argumenty. Právnici Amber Heard budú mať teraz možnosť naplno prezentovať svoju obhajobu, vďaka čomu sa konečne k slovu dostáva aj samotná herečka. 

Tá v stredu prvýkrát vypovedala. Ako píše New York Post, ešte predtým stihla vyhodiť svoj PR tím po prívale nie práve najlepších titulkov v tlači. Tie sa od začiatku amerického procesu hromadia.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 114508 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Koľko mala Amber Heard poslať peňazí na charitu a koľko nakoniec poslala.
  • Prečo Amber Heard vyhodila svoj PR tím.
  • Ako údajne Johny Depp zneužil Amber Heard.
  • K akým záverom dospela po vyšetrení Amber Heard psychologička Dawn Hughesová.
  • Kedy údajne prvýkrát Johnny Depp udrel Amber Heard a ako to prebiehalo.
  • Čo podľa Amber Heard spravil Depp letuške počas letu do Ruska.
  • Prečo vraj musela Deppova dcéra ujsť s Amber Heard helikoptérou pred otcom.
  • Čo údajne spravil Johnny Depp spoločnému psovi počas jazdy autom. 
Domov
Zdieľať
Diskusia