Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2022, 11:26
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

V snímke Doctor Strange 2 sú potitulkové scény. Sú dôležité pre dej?

V snímke Doctor Strange 2 sú potitulkové scény. Sú dôležité pre dej?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS
Uložiť Uložené

Oplatí sa po skončení filmu Doctor Strange čakať v kinách?

V článku nenájdeš spoilery, len informáciu o tom, či a koľko potitulkových scén bude vo filme Doctor Strange: In the Multiverse of Madness. Ak chceš vedieť, kto bol v potitulkovej scéne a čo tie titulky znamenajú, klikaj sem.

Odporúčané
Kto je postava v potitulkovej scéne Doctora Strangea 2 a ako funguje mnohovesmír? Kto je postava v potitulkovej scéne Doctora Strangea 2 a ako funguje mnohovesmír? 6. mája 2022, 12:30

Od dnešného dňa môžeš v slovenských a českých kinách vidieť komiksový film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Snímka posúva príbeh marvelovského sveta zásadne, nevenuje sa totiž len Doctorovi Strangeovi, ale aj Wande/Scarlet Witch. 

Vo filme sú dve potitulkové scény. Prvá sa objaví po štylizovanej animácii a tá druhá po skončení sa tradičných titulkov. Prvá naznačuje budúcnosť tohto príbehu a tá druhá je len zábavnou scénou ako bonus pre divákov. Ak ťa teda zaujíma len to podstatné pre dej a budúcnosť marvelovského sveta, pozri si iba prvú potitulkovú scénu. 

Doctor Strange 2.
Doctor Strange 2. Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia