Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2022, 22:04
Čas čítania 1:12
Dominik Vetrák

Strážcovia galaxie budú mať v tretej časti nové kostýmy. Tajné fotky z natáčania odhalili aj nové postavy

Strážcovia galaxie budú mať v tretej časti nové kostýmy. Tajné fotky z natáčania odhalili aj nové postavy
Zdroj: Marvel Comics/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY 3
Uložiť Uložené

Film bude mať premiéru budúci rok.

Režisér James Gunn aktuálne natáča hollywoodsky blockbuster Guardians of the Galaxy 3, a teda Strážcovia galaxie 3. Ide o komiksovú marvelovku, ktorá sa do kín dostane 5. mája 2023, pričom ešte predtým, konkrétne v období Vianoc 2022, uvidíme vianočný špeciál s niektorými postavami z tímu.

Odporúčané
RECENZIA: 4. séria Ozarku RECENZIA: 4. séria Ozarku 2. mája 2022, 13:30

O deji tohto špeciálu ani filmu samotného žiadne informácie nemáme. Magazín Just Jared sa však dostal k fotkám z natáčania tretieho filmu, vďaka ktorým vieme aspoň to, že Strážcovia galaxie budú mať nové kostýmy. Tie sú rovnaké, aké majú tieto postavy v komiksoch.

V tretej časti si zahrajú všetci herci, ktorí prežili udalosti posledných filmov – Starlord, Gamora, Drax, Rocket, Groot, Nebula, Mantis, Ayesha, Kraglin a zrejme sa ukáže aj Sylvester Stallone ako Shakar Ogord.

Ako nováčikovia sa k nim pripoja Will Poulter a Chukwudi Iwuji. Poulter stvárni silnú komiksovú postavu Adama Warlocka. Strážcov galaxie ešte pred vianočným špeciálom a tretím dielom v ich sérii filmov uvidíme v snímke Thor: Love and Thunder v júli tohto roka. 

Ak sa chceš dozvedieť viac o postavách, ktoré vyzerajú ako ľudia v zvieracích maskách, klikaj sem. Ide totiž o potenciálne spoilery, ktoré ti môžu z deja prezradiť viac, ako by si chcel. Jednou z populárnych špekulácií je to, že niektorí členovia tímu zomrú. Najistejší je zrejme Drax. 

Jeho postava stratila hlavnú motiváciu v živote, ktorou bolo zabitie Thanosa, vraha jeho rodiny. Lenže Thanos je mŕtvy, a tak sa Drax môže „pripojiť“ ku svojej zosnulej rodine. Navyše, Draxov herecký predstaviteľ Dave Bautista sa už s rolou navždy rozlúčil a oznámil, že postavu viac hrať nebude. Už v minulosti tvrdil, že bude vyhľadávať serióznejšie roly, zatiaľ čo Drax je viac-menej komická postava.

Domov
Zdieľať
Diskusia