Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2022, 12:30
Čas čítania 3:35
Tímea Krauszová

RECENZIA: 365 dní: Ten deň je ako jeden veľmi dlhý videoklip k letným hitom. Jadrom filmu je sex, o mafiánoch počuť len okrajovo

FILMY A SERIÁLY 365 DAYS: THIS DAY FILMY 2022 NETFLIX FILMY NETFLIX FILMY 2022 NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY S DABINGOM
Uložiť Uložené

Kvalitou príbeh neohúril, no o šteklivé scény vo filme nie je núdza. Ale neplatí, že sex predáva. Nestačí mať pekných hercov a dúfať v dobré recenzie.

Poľský film 365 dní prišiel s pokračovaním, ktoré je šteklivé, exotické, no napriek tomu nudné. Novinka 365 dní: Ten deň ponúka pokračovanie vzťahu úspešnej Laury, ktorú uniesol mafián Massimo a napokon sa do seba zamilovali. Ošiaľ okolo prvej časti filmu aj okolo knižnej trilógie, ktorou sa tvorcovia inšpirovali, zaručuje, že aj druhú časť si pozrie veľa ľudí. A to je škoda.

V prvej polovici filmu totiž jednoducho chýba príbeh. Jedinou akciou je sex a prakticky jediný zvuk, ktorý ho sprevádza, je hudba. Sexujú v rôznych polohách, v rôznych miestnostiach a našťastie (alebo nanešťastie?) vidíme nielen hlavné postavy. Aj Massimov kamarát a podriadený a Laurina najlepšia kamoška si k sebe nájdu cestu. Tá cesta je pomerne šmykľavá, zahŕňa veľa šľahačky a veľmi klišéovitú scénu, ktorá kombinuje ovocie a sex. Ani zďaleka nebola tak umelecky prepracovaná ako tá, ktorá bola súčasťou festivalu pornofilmov vo Viedni.

Celkový dojem po prvej štvrťhodinke je, že sledujeme nekonečné množstvo videoklipov k letným hitom s nevystrihnutým erotickým obsahom.

365 odtieňov Talianska

Západy slnka na Sicílii, luxusné domy a autá, nádherné a nahé telá, ktoré sú takmer stále prepletené. Na chvíľku sú všetci oblečení počas svadby, no sexu si užijú krátko pred ňou a aj tesne pred odchodom na medové týždne. Namiesto golfu si to rozdávajú, ešte aj počas vianočnej večere hovoria Massimo a Laura o tom, ako si to už čoskoro rozdajú. Nechýba plne zariadená spálňa s erotickými pomôckami, s putami s nápisom f*ck me či s bičmi a inými BDSM pomôckami.

Odporúčané
10 filmov, ktoré môžeš pozerať stále dookola a nikdy ťa neomrzia. Nájdeš ich na Netflixe 10 filmov, ktoré môžeš pozerať stále dookola a nikdy ťa neomrzia. Nájdeš ich na Netflixe 30. januára 2024, 9:30

Nezdá sa ti, že o sexe píšeme príliš dlho. Film sa okolo neho točí viac času, ako strávi priemerný používateľ Pornhubu na ich webstránke. Mnohé scény navyše vyzerajú, že nie sú hrané, vzhľadom na uhol, z akého hercov snímala kamera. 

Domov
Zdieľať
Diskusia