Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2022, 20:30
Čas čítania 4:59
Ivan Koribanič

Slovenský týždeň v športe: Petra Vlhová s novou zmluvou, Erik Černák na návšteve u Joea Bidena a návrat Petra Sagana na bicykel

Slovenský týždeň v športe: Petra Vlhová s novou zmluvou, Erik Černák na návšteve u Joea Bidena a návrat Petra Sagana na bicykel
Zdroj: TASR, Getty Images
ŠPORT ERIK ČERNÁK HOKEJ PETER SAGAN PETRA VLHOVÁ SLOVENSKO SLOVENSKÝ TÝŽDEŇ V ŠPORTE ŠPORT ZDENO CHÁRA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Súhrn toho najpodstatnejšieho, čo by ti z prostredia slovenského športu nemalo ujsť.

Uplynulý týždeň priniesol množstvo zaujímavých správ z prostredia slovenského športu, respektíve slovenských športovcov v zahraničí. V Refresheri sledujeme všetky aktuálne informácie a prehľad tých najzaujímavejších ti prinášame v rubrike Slovenský týždeň v športe. Ak je pre teba tento súhrn toho naj užitočný, pridaj sa do klubu Refresher+. Podporíš tak tvorbu kvalitného športového obsahu, ktorému sa venujeme. Okrem toho získaš neobmedzený prístup k prémiovému obsahu, ale aj množstvo ďalších benefitov.

Petra Vlhová predĺžila zmluvu s Vojenským športovým centrom Dukla Banská Bystrica

„Sme hrdí na to, že Petra Vlhová oblieka náš dres a našu značku a že jej môžeme pomôcť k dosahovaniu fantastických výsledkov,“ povedal na tlačovej konferencii riaditeľ centra a bývalý atlét Matej Tóth.

Petra Vlhová predĺžila zmluvu s Duklou na ďalší 4-ročný olympijský cyklus. Petra Vlhová dostane na rok maximálny príspevok na prípravu. Ten predstavuje až 20-tisíc eur. Okrem iného dostala aj nové služobné auto. „Zabezpečujeme aj troch členov jej tímu, asistenta trénera Mateja Gemzu, brata Borisa Vlhu a fyzioterapeutku Ivanu Gašpárek,“ dodal Matej Tóth.

Petra Vlhová počas slalomu v alpskej kombinácii žien na Majstrovstvách sveta v alpskom lyžovaní v talianskom stredisku Cortina d'Ampezzo 15. februára 2021.
Petra Vlhová počas slalomu v alpskej kombinácii žien na Majstrovstvách sveta v alpskom lyžovaní v talianskom stredisku Cortina d'Ampezzo 15. februára 2021. Zdroj: TASR/AP



Radosť zo spolupráce netají ani Petra Vlhová. „Som v Dukle už dosť rokov a netajím spokojnosť. Teším sa, že sme podpísali zmluvu na štyri roky. Mám teraz istotu. Spolupráca je dobrá, armádny klub mi vytvára podmienky, aby som dosahovala výsledky a podávala dobré výkony. Štyri roky sú dlhá doba, ja dúfam, že sa mi bude naďalej dariť. Hlavne nech som zdravá.“

 
Petra Vlhová momentálne absolvuje kondičnú prípravu. Tá vyvrcholí v auguste. Potom sa chce Slovenka presunúť na lyže a v pláne má aj argentínske svahy.

Erik Černák na návšteve u Joea Bidena a koniec kariéry Zdena Cháru?

Domov
Zdieľať
Diskusia