Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2022, 8:30
Čas čítania 3:14
Tímea Krauszová

Bridgerton, 2. séria už nie je taká osviežujúca a príbeh ťa asi vôbec neprekvapí

Bridgerton, 2. séria už nie je taká osviežujúca a príbeh ťa asi vôbec neprekvapí
Zdroj: Netflix/Bridgerton
FILMY A SERIÁLY BRIDGERTON NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Druhá séria Bridgertonu sa nezaobišla bez sexu na verejnosti a nepochopených citov, celkovo je však cudnejšia a nudnejšia.

Bridgerton sa rýchlo stal najobľúbenejším seriálom na Netflixe na Slovensku, v Česku a ďalších krajinách. Jeho prvá séria zožala celosvetový úspech a na druhú sa tešili všetky romantické duše. Jeho osem epizód zvládneš aj za jeden víkend (alebo za jeden piatok na gauči s covidom). Pozreli sme si ho tiež a prinášame ti recenziu.

Všetky naše tipy na novinky na Netflixe nájdeš na Refresheri na jednom mieste. V článku možno nájdeš spoilery.

Hlavná línia príbehu je celkom jednoduchá. Vikomt Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), brat Daphne z prvej série, sa nechtiac dostane do milostného trojuholníka. Hoci si hľadá manželku, netúži po láske, ale po dostatočne peknej a múdrej partnerke, s ktorou to nebude až také otravné. Nebol by to seriál podľa romantického románu, keby sa do toho nezaplietli emócie.

Svoju pozornosť upriami na slečnu Edwinu Sharmovú (Charithra Chandan), ktorá prišla do Londýna hľadať si manžela. Sprevádza ju jej matka a sestra Kate (Simone Ashley), a práve sestra sa jej najviac pletie do procesu dvorenia a vzťahov. Robí to v snahe ochrániť ju, pomôcť jej vybrať si správneho partnera, ale má aj nejaké skryté pohnútky, o ktorých Edwina nič nevie.

Domov
Zdieľať
Diskusia