Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2022, 13:30
Čas čítania 4:51
Adam Novosad

Legendárna Nora Kabrheľová tento týždeň valcuje Bez servítky. Nebojí sa naložiť svojskému influencerovi ani dvojzmyselnému Jožkovi

ZAUJÍMAVOSTI TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

Do relácie Bez servítky tento týždeň prijala pozvanie Nora Kabrheľová, ktorá ani po rokoch nestratila dynamiku ani charizmu.

„Toto je štandardný dezert, ktorý nie je ničím výnimočný a zvládol by ho aj 15-ročný chlapec. Aj dievča,“ hovorí Nora Kabrheľová v novom týždni televíznej relácie Bez servítky, kde ju pozvala televízia Joj a treba povedať, že obľúbená Nora sa v šou o varení okamžite cíti ako ryba vo vode. Alebo kapor na torte. 

Relácia Bez servítky vo svojej novej podobe na obrazovkách televízie Joj pravidelne vyvoláva kontroverziu a škandály, ktoré dokážu na sociálnych sieťach vyprovokovať desiatky tisíc Slovákov, aby pod príspevkami relácie zanechali komentár či reakciu.

Odporúčané
„Zjedz ma celú.“ Tento týždeň ovládli Bez servítky nechutné sexuálne narážky, úchylný starý mládenec a zadok, ktorý vidíš všade „Zjedz ma celú.“ Tento týždeň ovládli Bez servítky nechutné sexuálne narážky, úchylný starý mládenec a zadok, ktorý vidíš všade 17. februára 2022, 15:30

Taxikár Filip si na začiatku roka k hostiteľke radšej objednal pizzu, jeden celý týždeň sa niesol v znamení vypracovaného zadku fitnesky Mišky a rozruch vyvolal aj Adam alias Slaytiiina, ktorý k vareniu pristupoval svojsky.

Teraz však opraty do rúk prebrala Nora, ktorá si nedáva servítku pred ústa, prostoreko reaguje na všetky prešľapy súťažiacich a nenechá si od nikoho skákať po hlave. Stará dobrá Nora po rokoch nestratila nič zo svojho šarmu, a tak sa tento týždeň môžeš tešiť na verbálny náklad za nákladom, ktorý vyvrcholí v piatok, keď Nora bude variť u seba doma.

Upozorňujeme, že tento článok obsahuje subjektívne dojmy z doteraz odvysielaných epizód.

bez servítky
Zdroj: TV Joj/Reprofoto

Ja som známa osoba, ja nie som žiadna celebrita, hovorí Nora

Domov
Zdieľať
Diskusia