Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2022, 21:27
Čas čítania 1:11
Tímea Krauszová

Daniel Radcliffe o úlohe vo sfilmovaní knihy Prekliate dieťa: Som rád, že som z Pottera vyrástol, nechcem ho znovu hrať

FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Herec si užíva svoj život aj bez kúzel.

V roku 2022 oslávila čarodejnícka sága svoje 20. narodeniny špeciálnou spomienkovou epizódou na HBO. Na Broadwayi sa momentálne výborne darí čarodejníckemu muzikálu Harry Potter a Prekliate dieťa, ktorého scenár nenapísala J. K. Rowlingová sama, ale spoločne s Jackom Thornom a Johnom Tiffanym.

Podľa portálu Screencrush sa už hovorí aj o možnej filmovej adaptácii, ale Daniel Radcliffe, predstaviteľ Harryho Pottera, už teraz vie, že si v ňom zahrať nechce. Je to pre neho príliš skoro, povedal v rozhovore pre New York Times.

Nový Han Solo z neho ešte nebude

Príbeh o prekliatom dieťati (teda o synovi slávneho čarodejníka Harryho) sa odohráva zhruba 20 rokov po udalostiach kníh a filmov o Rokforte, ktoré dobyli svet. Podľa Christophera Columbusa, režiséra prvej časti filmovej ságy (Harry Potter a Kameň mudrcov), by bola obrovská zábava premietnuť scenár na plátno. Podľa neho by filmové pokračovanie (možno aj v dvoch častiach) bolo podobné, ako keď sa Harrison Ford vrátil v úlohe Hana Sola v Star Wars: The Force Awakens.

Odporúčané
HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh 28. októbra 2023, 11:00

Radcliffe s tým však nesúhlasí a argumentuje aj tým, že herci zo Star Wars mali niekoľko desiatok rokov „voľna“ od svojej kultovej úlohy. Pre neho to ešte len teraz bolo desať rokov.

„Toto nie je odpoveď, ktorú ktokoľvek chce počuť, ale bol som schopný vrátiť sa a užiť si to, pretože už to nie je súčasťou môjho každodenného života,“ povedal o natáčaní špeciálnej epizódy pre HBO. „Dostávam sa do bodu, keď mám pocit, že som sa z Pottera dostal, som v pohode a veľmi šťastný s tým, kde som. Vrátiť sa späť by znamenalo obrovskú zmenu v mojom živote.“ Mladý herec nateraz nemá vôbec záujem znovu schmatnúť prútik a čarovať pred kamerami.

Radcliffa si môžeš užiť v kinách v novej komédii so Sandrou Bullock a Channingom Tatumom The Lost City. Premiéra bude na Slovensku 31. marca 2022.

Odporúčané
Sandra Bullock si obzerá penis Channinga Tatuma a vyťahuje mu pijavice zo zadku. Film The Lost City bude zábavná jazda Sandra Bullock si obzerá penis Channinga Tatuma a vyťahuje mu pijavice zo zadku. Film The Lost City bude zábavná jazda 8. marca 2022, 6:31
Domov
Zdieľať
Diskusia