Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. marca 2022, 9:30
Čas čítania 5:47
Jakub Paulík

Satanisti sa ukájali na odrezaných ženských prsiach. Svojho vodcu sa báli, vraj mal nadprirodzené schopnosti

Satanisti sa ukájali na odrezaných ženských prsiach. Svojho vodcu sa báli, vraj mal nadprirodzené schopnosti
Zdroj: High School Junkies
ZAUJÍMAVOSTI KANIBALIZMUS RIPPER CREW ROBIN GECHT SATANIZMUS SÉRIOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Začiatkom 80. rokov v Chicagu skupina mladých satanistov unášala ženy.

Členovia satanistického kultu Ripper Crew medzi rokmi 1981 a 1982 zavraždili približne 17 až 20 ľudí. Telá mnohých sa dodnes nenašli. Väčšinou si vyhliadli ženy, ktoré znásilnili a ukájali sa nad ich amputovanými prsníkmi. Časti tiel obetí podľa výpovedí páchateľov využívali pri okultizme a následne ich aj zjedli.

Ich trestami bolo 70 a 120 rokov vo väzení, doživotie a trest smrti. Napriek tomu sa jeden z odsúdených vrahov dostal po odpykaní polovice trestu za dobré správanie na slobodu. Teraz tvrdí, že je nevinný.

Naša redakcia sa dlhodobo venuje výrazným kriminálnym prípadom zo Slovenska aj zahraničia. Nedávno si u nás mohol čítať o najväčšej masovej streľbe v Británii či o „prvom slovenskom teroristovi“. Podporiť nás môžeš členstvom v klube Refresher+.

Členovia Ripper Crew – Robin Gecht (28), Andrew Kokoraleis (19), Thomas Kokoraleis (23) a Edward Spreitzer (23).
Členovia Ripper Crew – Robin Gecht (28), Andrew Kokoraleis (19), Thomas Kokoraleis (23) a Edward Spreitzer (23). Zdroj: Chicago Police Department

Vodca satanistov ubližoval aj vlastnej žene

Báli sa ho. Ani jeden z trojice členov satanistického gangu nechcel svedčiť proti vodcovi Robinovi Gechtovi. Mysleli si totiž, že je v spojení so samotným peklom, v dôsledku čoho má nadprirodzené schopnosti. Aj keby Robina Gechta dostalo ich svedectvo do väzenia na doživotie alebo by skončil popravený, existovalo podľa nich riziko, že ich za to potrestá. Cieľom skupiny, mediálne prezývanej Ripper Crew či Chicago Rippers, boli takmer výhradne ženy. Tie unášali v dodávke, brutálne ich mučili a znásilňovali.

Odporúčané
Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca 10. apríla 2024, 12:00

Vodca gangu Robin Gecht bol ako tínedžer obvinený zo sexuálneho obťažovania svojej sestry. Jeho výrazná sexuálna náruživosť a hlavne zameranosť na prsia ako fetiš spojený s extrémnym sadizmom sa prejavovali aj v dospelosti pri sexuálnom živote s manželkou, ktorej do prsníkov strkal ostré predmety, ako napríklad špendlíky. K svojim obetiam pritom nebol o nič miernejší, práve naopak.

Prsníky viacerých žien amputoval a následne nad nimi údajne počas satanistických rituáloch všetci členovia Ripper Crew masturbovali. Výpočet zvrhlostí štvorice satanistov sa však týmto zďaleka nekončí. Ich ohavnosti sú porovnateľné s ďalším známym sériovým vrahom zo Chicaga Johnom Gacym, pre ktorého, mimochodom, Robin Gecht v minulosti podľa Chicago Tribune pracoval.

Podkrovie, v ktorom sa odohrávali okultistické rituály.
Podkrovie, v ktorom sa odohrávali okultistické rituály. Zdroj: M2 Pictures

Trofeje zo ženských pŕs

V júni 1981 manažér hotela Brer Rabbit kráčal k neďalekému poľu, kam ho viedol prenikajúci zápach. V priekope našiel telo mladej ženy, ktorá mala spodnú bielizeň stiahnutú k nohám a ruky spútané za chrbtom. Išlo o oficiálne prvú obeť vrahov z Ripper Crew – 26-ročnú (podľa niektorých zdrojov mala 28 rokov) prostitútku a matku dvoch detí Lindu Suttonovú.

Hrozivý pohľad sa vyšetrovateľom naskytol po tom, ako telo zavraždenej pretočili na chrbát. Zistili, že jej páchatelia odrezali prsia. Ako neskôr vypovedal jeden z členov skupiny, amputované časti ženských tiel využívali pri satanistických rituáloch. Koroner po obhliadke tela zistil, že ženu vrahovia zabili pred niekoľkými dňami, a tak sa jej telo začalo už rozkladať.

 

Po prvej vražde nasledovala približne ročná pauza (nie je však vylúčené, že vraždili aj v tomto období), po ktorej 15. mája 1982 uniesli 21-ročnú realitnú agentku Lorraine Borowskú. Únoscovia ju zastihli neďaleko od vchodu do realitnej kancelárie, v ktorej pracovala. Pri súboji s páchateľmi jej na zem spadli kľúče, kozmetika a vyzuli sa jej topánky, píšu CBS News. Polícia bola bezradná. Jej telo s odrezaným prsníkom našli až o 5 mesiacov neskôr.

Jeden z členov Ripper Crew, ktorý sa priznal k vražde Lorraine Borowskej, je už na slobode.
Jeden z členov Ripper Crew, ktorý sa priznal k vražde Lorraine Borowskej, je už na slobode. Zdroj: Youtube/ABC 7 Chicago

Po vražde Lorraine Borowskej zrejme nadobudli pocit, že sú neohroziteľní, a tak sa v zabíjaní rozbehli. Len dva týždne po únose realitnej agentky si vyhliadli 30-ročnú ženu menom Shui Mak. Na odľahlom mieste ju brutálne zbili, pričom jej útokmi päsťami zlomili zub a rozbili lebku. Pri vyzliekaní ženy si všimli, že má menšie prsníky ako predošlé obete, a tak amputáciu tentoraz vynechali.

Odporúčané
Ženský Hannibal Lecter: Austrálčanka zabila muža a z jeho pozostatkov uvarila deťom obed Ženský Hannibal Lecter: Austrálčanka zabila muža a z jeho pozostatkov uvarila deťom obed 25. januára 2024, 16:30

Namiesto toho mladú ženu mnohokrát bodli do hrudníka a na vzniknutých bodných ranách vykonávali súlož, pri ktorej sa všetci striedali. Následne ju zaškrtili. Polícia našla obeť o 4 mesiace neskôr. V tomto bode si vyšetrovatelia začali uvedomovať, že prípady trojice žien sú značne podobné. Indície ich viedli k jednému či viacerým sériovým vrahom.

Ženu sexuálne zneužili s rukoväťou sekery

Dva týždne po únose Shui Maik do dodávky nabrali 23-ročnú prostitútku Angel Yorkovú. Tú síce nezabili, no vyrezali jej do prsníka dieru, na ktorej tak ako pri Shui Maik vykonali súlož, a následne ju vyhodili z auta. Jej výpoveď na polícii, bohužiaľ, na dolapenie vrahov nestačila. Nanešťastie teda o 2 mesiace neskôr, v auguste, zavraždili 18-ročnú Sandru Delawarovú a odrezali jej ľavý prsník.

Podobné zranenia utrpela aj 31-ročná Rose Davisová. Pri nej sa ukázala ďalšia vlna neuveriteľného sadizmu v momente, keď žene začali do pohlavného orgánu násilne strkať rukoväť sekery. Tejto brutálnej činnosti sa oddali s obrovskou agresivitou, pričom lekári v pohlavnom orgáne ženy neskôr našli kúsky ulomeného dreva.

V októbri toho istého roka zastrelili drogového dílera Rafaela Tirada, ktorý bol ich jedinou mužskou obeťou. Podľa výpovede jednoducho dostali chuť „dať dole nejakých n*grov“. V danom prípade išlo o vraždu, pri ktorej obeť nerozrezali a časti tela nevyužili pri satanistickom rituáli.

Šéf, manžel, milujúci otec... a sadistický vrah

Podľa tvorcov dokumentu American Occult v niektorých prípadoch Ripper Crew vraždili a znásilňovali spoločne, inokedy neboli prítomní všetci. V prípade sexuálne zneužitej a mučenej Beverly Washingtonovej, ktorá bola oficiálne poslednou obeťou, konal na vlastnú päsť vodca Robin Gecht. Ženu uniesol vo svojej dodávke a na odľahlom mieste ju donútil k orálnemu sexu. Následne ju omámil drogami, dorezal jej pravý prsník a ľavý amputoval.

Odporúčané
Mladá influencerka údajne zabila svoju dvojníčku, aby nafingovala vlastnú smrť. Mŕtve telo našli v aute pri Dunaji Mladá influencerka údajne zabila svoju dvojníčku, aby nafingovala vlastnú smrť. Mŕtve telo našli v aute pri Dunaji 19. januára 2024, 9:30

Po extrémnom mučení ženu vyhodil na ulici, kde ju našli okoloidúci ľudia. Napriek rozsiahlym zraneniam sa jej podarilo prežiť. Jej opis červenej dodávky a detailov z vozidla policajtov doviedol priamo ku skupine sadistických satanistov.

Onedlho nato polícia zastavila dodávku, v ktorej sedel jeden z páchateľov menom Edward Spreitzer. Ten policajtom povedal, že vozidlo patrí jeho šéfovi Robinovi Gechtovi, ktorý zamestnával všetkých troch páchateľov.

Beverly Washingtonová násilníka na fotografii bez problémov spoznala, no samotný Gecht, ktorého ľudia poznali ako podnikateľa, otca a manžela, všetko poprel. Susedia v dobovej reportáži pre CBS Chicago vypovedali, že na nich Gechtovci pôsobili ako normálna rodina a Robin Gecht sa javil ako milujúci otec.

Satanistické rituály sa konali, keď manželka nebola doma

Keďže policajti nemali proti Gechtovi žiadne priame dôkazy, potrebovali zlomiť jeho zamestnanca Edwarda Spreitzera, ktorý sa zdal ľahšie ovplyvniteľný. Zo Spreitzera nakoniec vypadlo, že sa zúčastnil na únose najmenej 7 žien, ktorým Robin Gecht odrezal prsia a neskôr nad nimi masturboval, k čomu vraj nútil aj Spreitzera. Po šokujúcich vyhláseniach sa však „stiahol do kúta“ a odmietol podpísať svoju výpoveď. Ako sa neskôr ukázalo, svojho dominantného šéfa sa veľmi bál.

Odporúčané
Aby prežili, jedli mäso zo svojich spolucestujúcich. Pasažieri havarovaného lietadla boli vyše dvoch mesiacov uväznení v horách Aby prežili, jedli mäso zo svojich spolucestujúcich. Pasažieri havarovaného lietadla boli vyše dvoch mesiacov uväznení v horách 8. januára 2024, 16:30

Namiesto na neho prstom ukázal na tretieho člena skupiny Andrewa Kokoraleisa, ktorý sa policajtom priznal k vraždám aj satanistickým rituálom. Na trestných činoch sa podieľal aj jeho brat Thomas, ktorého zrazil na kolená detektor lži. Odpor rozumovo zaostalejšieho muža s IQ 75 policajti po krátkom čase zlomili a dozvedeli sa viaceré skutočne odpudivé informácie.

Podľa výpovede Thomasa Kokoraleisa boli všetci štyria členmi satanistickej skupiny, ktorá pri satanistických rituáloch využívala odrezané časti ženských tiel. Ich vodca Robin Gecht si údajne medzi svojimi trofejami skrýval 15 ženských prsníkov, uvádza autorka knihy Evil Serial Killers: In the Minds of Monsters Charlotte Greigová s odkazom na výpoveď Kokoraleisa.

Rituály sa údajne odohrávali v podkroví u Gechta na adrese 2163 N. McVicker Ave v čase, keď jeho žena a deti neboli doma. Podľa výpovede Kokoraleisa nad odrezanými časťami ženských tiel spoločne masturbovali a následne ich aj ochutnávali.

Policajti pri prehliadke podkrovia skutočne našli množstvo satanistických symbolov, kníh a rôznych iných predmetov. Miestnosť teda mohla slúžiť na okultistické rituály, no odrezané prsníky v podkroví ani nikde v dome neboli. Buď sa ich teda Robin Gecht pred zatknutím zbavil, alebo si jeho spolupáchateľ vymýšľal.

Kokoraleis ďalej tvrdil, že Robin Gecht cez rituály získal nadprirodzené sily a vedel komunikovať priamo s predstaviteľmi pekla. Pre strach z vodcu proti nemu na súde nakoniec nikto nechcel svedčiť. Bývalý vyšetrovateľ Warren Wilkosz o Robinovi Gechtovi povedal, že v porovnaní s ním vyzerá aj neslávne známy manipulátor a vodca kultu Charles Manson ako „mladý skaut“.

Robin Gecht, Thomas Kokoraleis a Edward  Spreitzer.
Robin Gecht, Thomas Kokoraleis a Edward Spreitzer. Zdroj: Illinois Department of Corrections

Vodca Ripper Crew sa môže dostať von najskôr o 20 rokov

Robin Gecht nakoniec dostal 120-ročný trest. Thomasa Kokoraleisa odsúdili na 70 rokov a za dobré správanie ho ako 58-ročného v roku 2019 prepustili na slobodu. Edwarda Spreitzera čakalo doživotie bez nároku na podmienečné prepustenie. Andrew Kokoraleis dostal ako jediný trest smrti. Popravili ho v roku 1999 vo veku 35 rokov.

Odporúčané
Jeden z najbrutálnejších vrahov v dejinách Japonska mal len 14 rokov: masturboval nad odseknutou hlavou svojej obete Jeden z najbrutálnejších vrahov v dejinách Japonska mal len 14 rokov: masturboval nad odseknutou hlavou svojej obete 2. januára 2024, 12:30

Thomas Kokoraleis, ktorého odsúdili za vraždu Lorraine Borowskej, sa po podmienečnom prepustení nestiahol do úzadia, ale súhlasil so stretnutím s novinármi. Pre CBS Chicago poprel, že by sa niekedy zúčastnil na akejkoľvek vražde či satanistickom rituáli. V čase, keď Ripper Crew zavraždili Lorraine Borowskú, bol vraj so svojím otcom a ku všetkému sa priznal iba preto, že bol zdrogovaný. S rodinou obete sa odmieta stretnúť a záujem o kontakt nemá ani druhá strana.

Svoju vinu od súdneho pojednávania až dodnes odmieta aj Robin Gecht. Tvrdí, že je nevinný a nikdy žiadnu ženu neznásilnil ani nezavraždil. Priznal však, že sa v podkroví zúčastňoval na satanistických rituáloch. O prepustenie môže podľa USA Today požiadať najskôr v roku 2042, keď bude mať 89 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia