Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2022, 10:08
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Jared Leto zabíja gaunerov ako marvelovský upír Morbius. Bude v rovnakom svete ako Venom, v Rusku ho diváci pravdepodobne neuvidia

Jared Leto zabíja gaunerov ako marvelovský upír Morbius. Bude v rovnakom svete ako Venom, v Rusku ho diváci pravdepodobne neuvidia
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY MORBIUS
Uložiť Uložené

Film Morbius dorazí do kín už 31. marca. Sleduj finálny trailer.

Aktualizácia: Morbiusa v Rusku skutočne neuvidia. Rozhodlo sa tak štúdio Sony Pictures

Sony odložilo premiéru novej marvelovskej postavy menom Morbius na 31. marec. Predtým ešte vydalo posledný trailer, ktorý ukazuje akčné scény aj Morbiusove motivácie k jeho činom. Morbius (hrá ho Jared Leto) je vedec, ktorý skúma liek na špeciálnu formu krvnej choroby.

Odporúčané
10 najočakávanejších nových filmov v marci 2022 10 najočakávanejších nových filmov v marci 2022 1. marca 2022, 12:30

Pri liečbe zo seba urobí upíra, ktorého začnú loviť rôzne vládne organizácie. Z neho sa tak stáva zabijak, hoci nepôjde o klasického záporáka. Skôr sa priblíži Venomovi, ktorého hrá Tom Hardy. Ten tiež zabíjal len zloduchov. 

Otázne je, či sa snímky dočkajú aj v Rusku. Hollywoodske štúdio Warner Bros. totiž vzhľadom na súčasnú vojnu na Ukrajine zrušilo ruskú premiéru očakávaného filmu The Batman a je pravdepodobné, že niečo podobné urobia aj iné štúdiá. 

Späť
Zdieľať
Diskusia