Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2022, 7:06
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík

Batmana v Rusku zatiaľ neuvidia. Štúdio mu dalo vzhľadom na vojnu stopku

Batmana v Rusku zatiaľ neuvidia. Štúdio mu dalo vzhľadom na vojnu stopku
Zdroj: Warner Bros.
NEWS BATMAN
Uložiť Uložené

Invázia na Ukrajinu pripraví Rusov o Batmana.

Na Slovensku sa premiéry Batmana od režiséra Matta Reevesa dočkáme už 3. marca, no v Rusku premietanie novinky pozastavili. Dôvodom je invázia na Ukrajinu

„Vo svetle humanitárnej krízy na Ukrajine spoločnosť Warnermedia pozastavuje uvedenie svojho celovečerného filmu Batman v Rusku. Situáciu budeme naďalej sledovať. Dúfame v rýchle a mierové vyriešenie tejto tragédie,“ cituje vyjadrenie spoločnosti The Hollywood Reporter.

Odporúčané
Obranný systém Patriot príde čoskoro na Slovensko. Fungoval by aj proti ruským raketám Iskander? Obranný systém Patriot príde čoskoro na Slovensko. Fungoval by aj proti ruským raketám Iskander? 28. februára 2022, 18:30

Warnermedia tak nadviazala na rozhodnutie spoločnosti Disney, ktorá ako prvá pozastavila premiéru animovaného filmu Turning Red. Podobne reagovalo aj Sony s premiérou Morbiusa, kde si hlavnú rolu zahral Jared Leto. Zdá sa teda, že Rusko môže v dôsledku útoku na Ukrajinu týmto spôsobom prísť o premiéry viacerých očakávaných hollywoodskych hitov.

Podľa najnovších správ z Ukrajiny sa ruské vojská naďalej pokúšajú obsadiť ukrajinské mestá Kyjev a Charkov. Na hlavné mesto nášho východného suseda mieri dlhá kolóna vojenských vozidiel, ktorá meria približne 64 kilometrov. Vojnu na Ukrajine sledujeme aj dnes minútu po minúte.

Domov
Zdieľať
Diskusia