Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2022, 7:50
Čas čítania 0:59
Kamila Šebestová

Album Kanyeho Westa Donda 2 nenájdeš na streamovacích platformách. Bude len na raperovom prehrávači Stem Player

Album Kanyeho Westa Donda 2 nenájdeš na streamovacích platformách. Bude len na raperovom prehrávači Stem Player
Zdroj: TASR/AP/Michael Wyke
NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Za 200 dolárov si na prehrávači Stem Player budeš môcť jeho tracky prispôsobovať podľa toho, ako ich budeš chcieť počúvať.

Aktualizované o ďalšie vyjadrenie rapera Kanyeho Westa.

Album Kanyeho Westa Donda 2 nebude na voľných streamovacích platformách, akými sú Youtube, Spotify či Apple Music. Nájdeš ho len na špeciálnom prehrávači Stem Player, kde si za 200 dolárov môžeš prispôsobiť pesničky podľa toho, ako sa ti páčia. Na Stem Playeri sa môžeš hrať so zvukom, s hlasitosťou či rýchlosťou trackov. O Donde 2 dnes informoval na Instagrame raper Kanye West.

Včera večer zverejnil tiež informáciu, že na Donde 2 za 24 hodín zarobil 1,3 milióna dolárov. „Dondu 2 som predal rýchlejšie než akékoľvek tričko,“ napísal raper na Instagrame. Raper chce predajom albumu na svojom vlastnom prehrávači začať revolúciu proti komerčným streamovacím službám. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ye (@kanyewest)

„Donda 2 bude dostupná len na mojej platforme Stem Player. Nie na Appli, Amazone, Spotify či Youtube,“ napísal raper na svojom účte. „Dnes dostávajú umelci len 12 % z toho, čo na nich priemysel zarobí. Je čas, aby sme oslobodili hudbu spod systému, ktorý ju utláča,“ dodal. Podľa rapera nastal čas na to, aby prevzal kontrolu a vybudoval niečo vlastné. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ye (@kanyewest)

Kanye West Dondu 2 intenzívne promuje na Instagrame. V jednom z najnovších príspevkov napísal, že sa po dlhom čase cíti „nažive“. 

„Spravili sme to a teraz je už jedno, čo sa stane,“ odôvodňoval svoje rozhodnutie na Instagrame. O pár hodín po zverejnení týchto príspevkov mu prišla správa od firmy Apple, v ktorej mu spoločnosť oznámila, že s ním ukončuje spoluprácu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ye (@kanyewest)

Zaujíma ťa život Kanyeho Westa? Viac o albume Donda 2 a raperovej instagramovej stratégii nájdeš v tomto článku

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Čo Kanye West predvádza na Instagrame? VYSVETĽUJEME: Čo Kanye West predvádza na Instagrame? 15. februára 2022, 20:30
Domov
Zdieľať
Diskusia