Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2022, 8:41
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Joe Biden sa chváli fotografiou s Billie Eilish. Slávnu speváčku pozval do Bieleho domu

ZAUJÍMAVOSTI BILLIE EILISH JOE BIDEN
Uložiť Uložené

Rodina amerického prezidenta je vraj veľkým fanúšikom jej hudobnej tvorby.

Mladej speváčke Billie Eilish sa podarilo dopracovať až do Bieleho domu, kam ju počas jej turné vo Washingtone spolu s jej bratom Finneasom a rodičmi pozval prezident USA Joe Biden.

„Bolo skvelé vidieť vás a vašu rodinu a teší ma, že ste sa stretli s Commanderom,“ napísal na Instagrame Biden. Commander je 5-mesačný nemecký ovčiak, ktorý spoločne s prezidentom a jeho manželkou obýva Biely dom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa President Joe Biden (@potus)

Biely dom pre People objasnil, že Bidenovci sú dlhodobými fanúšikmi ich hudby (Finneas skladal a produkoval piesne aj pre svoju sestru Billie), pričom obaja podporovali Bidenovu kandidatúru na prezidenta. Keď sa teda hlava USA dozvedela, že speváčka s rodinou má cestu okolo, pozvala ich do Bieleho domu.

Ešte pred priateľským stretnutím mala pritom Billie Eilish ďalší dôvod na obrovskú radosť. Členovia akadémie len nedávno zaradili jej skladbu k novému Jamesovi Bondovi No Time To Die do nominácií na 94. ročník udeľovania Oscarov. Speváčka uviedla, že je nesmierne poctená a nadšená. Recenziu skvelej a zároveň poslednej bondovky nájdeš tu. Film sme zaradili aj do výberu toho najlepšieho z roku 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia