Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2011, 11:20
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Beyoncé - Best Thing I Never Had

Uložiť Uložené

Bey posiela rozprávkové video k songu Best Thing I Never Had.

Beyoncé svoj album 4 vypustila minulý týždeň a zatiaľ čo z tých trackov všetkým slečnám vlhnú, oči samozrejme, Bey posiela hneď aj video v ktorom poteší aj dušu chlapa. No nič, vidíme že Jay si vybral celkom dobre. 

Aj keď album leakol asi týždeň pred vydaním, jej predaje sú dosť vysoké, za čo môže ďakovať svojím ľudom z marketingu. Za týždeň končiaci 3. júlom predala viac ako 310 000 kópií, napríklad Big Sean a jeho debut Finally Famous skončili na treťom mieste s 87 000 predanými kusmi hneď za Adele a jej albumom 21, ktorého sa predalo za minulý týždeň 91,500 (celkovo už viac ako 2.5 miliónov kópií.. Adele = $$$)

Best Thing I Never Had, druhý singel z jej albumu. O réžiu videa sa postarala Diane Martel. Môžeme vidieť flashbacky, kde je teen B na školskom plese a tam sa odohrávajú tradičné tínedžerské udalosti, chlapec flirtuje s inou atď. Kto sa smeje naposledy, sa smeje najviac - asi tak znie pointa videa, kde sa po rokoch Bey vydáva za nového manžela. Sleduj ako dopadol klip, ktorý má koniec ako z rozprávky.


Bey pred pár dňami nafotila promo fotky:


(that ass!)


Ak ťa skutočne zaujíma Bey, pozri si dokument Year of 4, kde nájdeš zábery z promo fotenia, nacvičovania choreografie a natáčania videí a podobne.

Domov
Zdieľať
Diskusia