Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2022, 10:30
Čas čítania 5:30
Adam Novosad

Ako štýlovejší Geissenovci. Georgina po boku Cristiana Ronalda ukazuje povrchný život superbohatých ľudí plný jácht a kabeliek

FILMY A SERIÁLY CRISTIANO RONALDO GEORGINA RODRIGUEZ NETFLIX
Uložiť Uložené

Georgina Rodriguez dostala od Netflixu vlastnú reality šou, v ktorej ukazuje svoj život po boku Cristiana Ronalda.

„Nemyslím si, že som slávna, ale musím uznať, že keď idem niekam von, ľudia mi dávajú pocítiť, že ma poznajú,“ konštatuje dlhoročná priateľka futbalistu Cristiana Ronalda vo svojej novej reality šou na Netflixe, keď sa prechádza po svojom rodnom meste v Španielsku a za ňou kráča plná ulica zvedavcov, ktorí pozorujú každý jej krok.

V takomto duchu sa nesie celá reality šou či dokumentárny seriál, ako o šou s názvom Soy Georgina hovoria na Netflixe. Streamingový gigant predstavil chystaný dokument s veľkou pompou ako dokument, ktorý sa pozerá na život Georginy a Cristiana Ronalda do takej hĺbky, ako sa doteraz nepodarilo žiadnemu filmovému štábu.

„Má 30 miliónov followerov, je matka, podnikateľka a jej partner Cristiano Ronaldo je jeden z najznámejších mužov sveta. Poznáš však skutočnú Georginu Rodriguez?“ pýta sa Netflix v upútavke a odpoveď je nám po dopozeraní jasná. Nepoznali sme, už poznáme, ale keby sme naďalej nepoznali, ušetrili by sme si kopu nervov a frustrácie.

Georgina
Zdroj: Netflix

Ako Geissencovi, len bohatší a s lepším štýlom

„Milujem život v Turíne. Ráno sa zobudíme, a keď chceme hory a sneh, sú blízko. Keď chceme more, letíme do Monaka, môžeme ísť kamkoľvek,“ vytešuje sa Georgina Rodriguez vo svojej reality šou. V tomto duchu sa nesie celý dokument alias reality šou, ktorej hlavnou hviezdou je práve ona.

Domov
Zdieľať
Diskusia