Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2022, 16:51
Čas čítania 0:49
Daniel Mikolášik

Rihanna je tehotná. S ASAP Rockym čakajú prvé dieťa

Rihanna je tehotná. S ASAP Rockym čakajú prvé dieťa
Zdroj: Getty Images (Gotham/GC Images)
HUDBA ASAP ROCKY RIHANNA
Uložiť Uložené

Speváčka sa vo svojich 33 rokoch stane prvýkrát matkou.

Speváčka Rihanna sa o niekoľko mesiacov prvýkrát stane matkou. Vo svojich 33 rokoch otehotnela, otcom dieťaťa je jej partner – raper ASAP Rocky. Radostnú novinku oznámil párik prostredníctvom zamilovaných fotiek z New Yorku, kde „barbadoská princezná“ odhalila tehotné bruško, informuje People.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa C💎 (@callmeechrissy)

O zábery sa postaral celebritný fotograf Miles Diggs priamo v Harleme, Rockyho rodnej mestskej štvrti New Yorku. Prvé väčšie špekulácie o speváčkinom tehotenstve prišli ešte v novembri 2021 po tom, čo sa Barbados stal oficiálne republikou a pri tejto príležitosti sa na ceremónii ukázala aj Rihanna ako najznámejšia reprezentantka karibského ostrovného štátu.

Vyznamenali ju ako národnú hrdinku, no zrak verejnosti počas ceremoniálu smeroval aj na jej postavu v oranžových šatách. Mnohí totiž pri pohľade na jej brucho začali špekulovať o tom, že pravdepodobne čaká dieťa. Neskôr však sociálnymi sieťami kolovala údajná konverzácia medzi Rihannou a jej fanúšičkou, kde tieto dohady vyvrátila.

Odporúčané
Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look  Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look 23. januára 2024, 12:17

„Haaa, prestaňte! Neprišli ste ani na prvých desať osláv príchodu môjho dieťaťa. Podľa klebiet som tehotná každý rok, haha,“ píše v konverzácii Rihanna. Bulvár totiž počas jej kariéry niekoľkokrát informoval o tom, že čaká dieťa, no nikdy sa to nepotvrdilo. Tentoraz sa však podľa všetkého nemýli.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Miles Diggs (@diggzy)

Domov
Zdieľať
Diskusia