Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2022, 9:28
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Mladík v bratislavskom bare do krvi dobil 15-ročného tínedžera pažbou pištole. Spacifikoval ho policajný pes

NEWS BRATISLAVA POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Mestská polícia zásah vykonala pomocou služobného psa, ktorý páchateľa spacifikoval.

Mestskí policajti zasahovali minulý piatok v bratislavskom podniku, kde mladík pištoľou zaútočil na 15-ročného tínedžera. Incident sa odohral v centre hlavného mesta.

„Krátko po pol deviatej večer dobehol zranený tínedžer na stanicu Útvaru zásahovej jednotky a kynológie. Hliadka mu ihneď privolala rýchlu zdravotnú pomoc, keďže mal silné krvácanie z hlavy po opakovaných úderoch pažbou pištole,“ informuje mestská polícia. 

Mestskí policajti vzali služobného psa a vybrali sa do podniku, kde podľa zraneného chlapca došlo k útoku. „Páchateľa našli schovávať sa v podkrovnej časti domu, v ktorom je bar,“ opisuje priebeh zásahu status. Páchateľ nereagoval na výzvy, aby policajtom ukázal ruky a ľahol si na zem, a tak zasiahol služobný pes.

 

„Keďže na výzvy nereagoval a bola veľká šanca, že zbraň, ktorou už raz útočil, môže otočiť aj proti nim, rozhodli sa použiť služobného psa. Ten páchateľa udrel náhubkom do tváre a aj vďaka tomu sa mestským policajtom podarilo podozrivého zadržať,“ vysvetľuje status.

Odporúčané
Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy 24. apríla 2024, 15:00

Zbraň napokon policajti našli pod schodmi do podkrovia, aj keď páchateľ popieral, že by mal akúkoľvek zbraň pri sebe. Pri prehliadke uňho našli aj súčiastku zbrane. Iba 20-ročného zadržaného muža potom mestská polícia odovzdala do rúk štátnej polície.

Domov
Zdieľať
Diskusia