Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2022, 21:09
Čas čítania 0:36
Kamila Šebestová

Princovi Andrewovi zobrali vojenské tituly pre obvinenie zo sexuálneho zneužívania. Nebudú ho už môcť oslovovať vaša výsosť

NEWS BRITSKÁ KRÁĽOVSKÁ RODINA SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

17-ročné dievča mu muselo podľa svojich slov splniť akékoľvek prianie.

Princa Andrewa už nebudú môcť oslovovať vaša výsosť. Pre obvinenie zo sexuálneho zneužívania stratí aj vojenské tituly. Jeho prípad sa totiž posúva na súd, kde sa bude musieť obhájiť. 

Všetko sa začalo zatknutím Ghislaine Maxwellovej, priateľky finančného žraloka Jeffreyho Epsteina. Odtajili sa súdne dokumenty, v ktorých sú informácie aj o princovi Andrewovi. 

Podľa nich bolo vtedy 17-ročné dievča Virginia Giuffreová sexuálnou otrokyňou finančníka Epsteina. Ten údajne sprostredkoval aj jeho stretnutie s britským princom. 


Virginia Giuffreová za ním išla na ranč, kde spolu strávili niekoľko dní jazdením na koni, plávaním v luxusnom bazéne a masážami. Virginia vraj musela princovi poslúžiť a splniť akékoľvek prianie, čo sa väčšinou končilo sexom. Najzvláštnejšie však bolo, že princ Andrew údajne najviac obľuboval, keď mu umožnila oblizovať ju medzi prstami na nohách.

Na fotke princ Andrew.
Na fotke princ Andrew. Zdroj: TASR/AP

Za tieto služby jej vraj Jeffrey Epstein zaplatil 1 000 dolárov. O finančnom žralokovi vyšiel na Netflixe dokumentárny film, v ktorom viaceré ženy tvrdia, že ich sexuálne zneužíval. 

Odporúčané
„Britský princ miloval, keď ma mohol oblizovať medzi prstami na nohách", tvrdí žena, ktorá mu vraj musela splniť každé želanie „Britský princ miloval, keď ma mohol oblizovať medzi prstami na nohách", tvrdí žena, ktorá mu vraj musela splniť každé želanie 3. augusta 2020, 16:40
Domov
Zdieľať
Diskusia