Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. januára 2022, 10:30
Čas čítania 0:46
Richard Balog

Nadčasová vila na ostrove Korčula za 2,5 milióna eur, v ktorej by sme s radosťou strávili celé leto

Nadčasová vila na ostrove Korčula za 2,5 milióna eur, v ktorej by sme s radosťou strávili celé leto
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA CHORVÁTSKO SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

V ponuke realitnej kancelárie Svoboda & Williams sme objavili klenot vo vyhľadávanej lokalite.

Realitný trh je plný zaujímavých nehnuteľností z celého sveta, spomedzi ktorých má veľké množstvo vo svojom portfóliu spoločnosť Svoboda & Williams. Tentoraz si našu pozornosť získala luxusná vila na ostrove Korčula s cenovkou 2,5 milióna eur. 

Novostavba je ukážkou modernej sofistikovanej architektúry s úžasnými výhľadmi, so saunou, s vírivkou aj vyhrievaným bazénom, ktorého hladina splýva s morom. Súkromná pláž sa nachádza pod domom. 

Odporúčané
Bratislava ako na dlani a terasa s výmerou 250 štvorcových metrov. Vstúp s nami do dvojizbového bytu za 430-tisíc eur   Bratislava ako na dlani a terasa s výmerou 250 štvorcových metrov. Vstúp s nami do dvojizbového bytu za 430-tisíc eur 7. januára 2022, 15:30

Architekti nehnuteľnosť zasadili do pokojnej zátoky oproti dvom menším ostrovom. Rozprestiera sa na pozemku s výmerou viac ako 1 000 štvorcových metrov, pričom podlažná plocha domu je 350 štvorcových metrov. Samozrejmosťou je parkovanie pre tri vozidlá. 

Interiér vily je rozdelený na štyri spálne s vlastnými kúpeľňami, priestrannú obývaciu miestnosť a kuchyňu s jedálňou. Každá izba má priamy vstup na terasu, ktorá majiteľom poskytuje dokonalé súkromie pred okolitým svetom. Na 200 štvorcových metroch nechýbajú ležadlá na opaľovanie sa, spomínaný vyhrievaný bazén ani prístrešok so sedením. Vnútri sa nachádza aj sauna a vírivka.  

Lokalita tohto vyhľadávaného ostrova v Chorvátsku je ideálna nielen na oddych, ale aj na jachting či potápanie sa, uvádza realitná kancelária. Presne takto si predstavujeme dokonalé letné sídlo pre milionárov. 

Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(12)
Domov
Zdieľať
Diskusia